Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η νέα γενιά του Qashqai πολύ σύντομα θα βρίσκεται στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων της Nissan σε όλη την Ευρώπη. Το ιαπωνικό SUV έχει προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον των οδηγών, με τις παραγγελίες να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την εταιρεία, μέχρι στιγμής πάνω από 10.000 καταναλωτές στη Γηραιά Ήπειρο έχουν Στην Ελλάδα οι τιμές ξεκινούν από 24.490 ευρώ.καταχωρήσει την παραγγελία τους για την απόκτηση του καινούριου Qashqai.

«Αυτό το αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει την αφρόκρεμα της Nissan: εξαιρετική σχεδίαση, καινοτόμα αλλά και διαισθητική τεχνολογία, αποτελεσματική και εξηλεκτρισμένη κίνηση. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανταπόκριση του κοινού» δήλωσε ο Arnaud Charpentier, αντιπρόεδρος του Τμήματος Μάρκετινγκ και Στρατηγικής της Nissan Automotive Europe.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ανεβάζει ψηλά τον πήχη

Το νέο Qashqai προσφέρει έναν ασυμβίβαστο συνδυασμό δυναμικών επιδόσεων και εκλεπτυσμένης κύλισης, με κινητήρια σύνολα που προφέρουν βέλτιστη κατανάλωση καυσίμου.

Ο 1.300άρης βενζίνης με ήπιο υβριδικό σύστημα 12V προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος (140 και 158 ίππους), είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή με το αυτόματο Xtronic CVT (αποκλειστικά στην ισχυρότερη έκδοση).

Μάλιστα, η έκδοση με τους 158 ίππους διατίθεται και με σύστημα τετρακίνησης 4WD, το οποίο ενσωματώνει πέντε λειτουργίες οδήγησης (Standard, ECO, Sport, Snow και Off-Road).

Επίσης υπάρχει και ο καινοτόμος e-Power με τον βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρου των 157 ίππων, που σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα καθώς και την μπαταρία υψηλής ισχύος παρέχει συνολική ισχύ 140 kW (190 ίπποι). Το συγκεκριμένο σύστημα κίνησης συνδυάζει την ευχάριστη, απρόσκοπτη γραμμική επιτάχυνση που χαρακτηρίζει ένα ηλεκτρικό μοντέλο, αλλά χωρίς την ανάγκη φόρτισης.

Εκτός από τις αναβαθμισμένες τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού, οι επιβάτες θα απολαύσουν τον αυξημένο χώρο της καμπίνας και του πορτμπαγκάζ, το αναβαθμισμένο εσωτερικό που ενδεικτικά μπορεί να συμπεριλάβει έως και καθίσματα με λειτουργία μασάζ και head-up display, μια προηγμένη οθόνη αφής και ρυθμιζόμενο ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Θυμίζουμε ότι οι τιμές του καινούριου Qashqai ξεκινούν στην Ελλάδα από 24.490€.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το νέο Nissan Qashqai έφτασε στην Ελλάδα με τιμές από 24.990 ευρώ

Δείτε αναλυτικά τον εξοπλισμό του νέου Nissan Qashqai

Πού κατασκευάζεται το νέο Nissan Qashqai;

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης