Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά και όπως αποδεικνύεται ,οι αγώνες αυτοκινήτου στην Ελλάδα δεν θα πάνε ποτέ μπροστά. Μετά τα όσα δημοσίευσε το zougla.gr από την συνέντευξη Τύπου της ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού προκαλώντας αναστάτωση, θα πρέπει επιτέλους να βάλουμε ένα τέλος σε όλο αυτό το… καραγκοζιλίκη που γίνεται και δημόσια.

Ένα βήμα εμπρός και… 4 πίσω
Θα πρέπει να καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι κάτι δεν κάνουν σωστά και βρίσκονται στον πάτο. Όπως θα
διαβάσατε, σε συνέντευξη Τύπου που αφορά ένα σπορ με χιλιάδες θεατές, υπήρχαν λιγότεροι από 10 δημοσιογράφοι, που σημαίνει ξεκάθαρα πως ότι γίνεται από την πλευρά των υπευθύνων, δεν γίνεται με το σωστό τρόπο… Παρακάτω θα δείτε έναν από τους λόγους για να αρχίσουν να καταλαβαίνουν ορισμένοι ξύπνιοι γιατί τα Μέσα γυρνούν την πλάτη σε αυτούς που νομίζουν ότι κυβερνούν.


Εμπορικοί οι σκοποί;

Από σχετικό video που είδε το φως της δημοσιότητας και κατέγραψε ο Μιχάλης Κοσκινάς (το οποίο μπορείτε να δείτε και παρακάτω) μπορείτε να παρακολουθήσετε τον υπεύθυνο γραφείου Τύπου της ΟΜΑΕ να μιλάει. Πρόκειται για τον Ευαγόρα Παπαθέου ο οποίος σε δημόσιες δηλώσεις του, τόνισε πως στόχος των δημοσιογράφων που ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι μόνο το οικονομικό κέρδος ενώ ο ίδιος αλλά και η ηγεσία της ΟΜΑΕ το κάνει για λόγους ηθικούς… «Ίσως εσείς να σκέφτεστε περισσότερο τους εμπορικούς σκοπούς, ίσως εμείς του ηθικούς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθέου τον οποίο διόρθωσε ο δημοσιογράφος Αντώνης Κόλιας, λέγοντας (ακούγεται και στο video) «το ανάποδο βάλτο, για να είμαστε καλύτερα» για να εισπράξει το «δε νομίζω» από τον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Δείτε το video και ακούστε την άποψη του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων Ευαγόρα Παπαθέου που λέει ότι οι μεν δημοσιογράφοι έχουν στο μυαλό τους το κέρδος, οι δε της Ομοσπονδίας το κάνουν για ηθικούς λόγους.


Να ζητήσει δημόσια συγνώμη

Προφανώς ο κ. Παπαθέου ξέχασε την ώρα της ομιλίας του ότι απευθυνόταν σε δημοσιογράφους και όχι σε εμπόρους ή επιχειρηματίες. Εκτός και εάν η τακτική που ο ίδιος ακολουθούσε στο παρελθόν ως δημοσιογράφος ήταν μόνο εμπορική και όχι δημοσιογραφική. Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός πως όσα δήλωσε δημόσια τα διάβαζε κάτι που σημαίνει πως αυτά που έλεγε τα εννοούσε προσβάλλοντας ξεκάθαρα το δημοσιογραφικό επάγγελμα.

Θα ήθελα να καλέσω δημόσια τόσο τον ίδιο όσο και την ίδια την ΟΜΑΕ να κατονομάσει, αυτά που εξέφρασε ο εκπρόσωπός της και να μιλήσει με αποδείξεις και ονόματα. Σε αντίθετη περίπτωση καλό θα είναι, κοτσάνες τέτοιου τύπου να τις κρατά για ιδία χρήση…

Διαβάστε επίσης: ΟΜΑΕ: Συνέντευξη Τύπου για… τρία άτομα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης