Σκληρές δηλώσεις κατά μελών της Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (ΟΜΑΕ) έκανε ο οδηγός αγώνων Λεωνίδας Κύρκος, στο zougla.gr, σχετικά με την υπόθεση των καυσίμων από την ανάβαση Κύμης. Να θυμίσουμε πως το Μετσόβειο Πολυτεχνείο έκρινε πως τα καύσιμα ήταν αντικανονικά ωστόσο ο ίδιος προχώρησε σε έφεση κατά της απόφασης και αναμένεται η καινούργια η οποία σύμφωνα με τον γνωστό οδηγό αγώνων ήταν προμελετημένη. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους άρχοντες του σπορ. Η πρώτη εντύπωση στα γραφεία της ΟΜΑΕ ήταν πλήρως απογοητευτική. Και αυτό διότι με το που εμφανιστήκαμε για να εκδικαστεί η απόφαση από την έφεση περίμενα να βρω άτομα που να μην έχουν σχέση με το χώρο αλλά βρήκα τα ίδια άτομα που ήξερα πριν ξεκινήσω τους αγώνες το 1972-73 όταν ήμουν μικρό παιδί. Τα ίδια άτομα αυτά είναι και μέλη του ΔΣ της ΟΜΑΕ. Πρόεδρος της Ελλανοδίκου ήταν ο Γιάννης Μεσημέρης πρώην πρόεδρος του ΣΟΑΑ (σ.σ.: Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου) που επί πολλά έτη ενώ είχε λήξει η θητεία του δεν έκανε εκλογές κάτι που αναγκάστηκε να κάνει με παρέμβαση δική μου και του κυρίου Φωτεινέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό φάνηκε πως δεν το ξεχνά καθώς καταλάβαμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα από πριν γιατί δεν υπάρχει αντικειμενικότητα. Έπρεπε να διορίσουν άτομα άσχετα με το χώρο, να εξετάσουν τα χαρτιά έναO Λεωνίδας Κύρκος προς ένα και όχι να πουν στο δικηγόρο μας αν γνωρίζει από αγώνες ενώ με λίγα λόγια μόνο βιογραφικό δεν του ζήτησαν. Πιστεύω ότι αυτό με προβλημάτισε για την εντιμότητα στο χώρο. Η πορεία μου έχει δείξει τόσα χρόνια που ασχολούμαι, ότι αγωνιζόμενοι, οδηγοί ή συνοδηγοί που δεν είχαν καταφέρει να πετύχουν σημαντικά πράγματα σαν αγωνιζόμενοι, όταν πήγαν να διοικήσουν το χώρο το έκανε με εμπάθεια.

Να τονίσω πως έχουμε άδεια αθλητή και για να γίνει ένας αγώνας πληρώνουνε αρκετά χρήματα. Με λίγα λόγια στις λέσχες και στην ΟΜΑΕ είμαστε καλοί πελάτες. Και σαν καλοί πελάτες που είμαστε απαιτούμε και μία καλή συμπεριφορά γιατί τους πληρώνουμε για να τρέξουμε σε αντίθεση με άλλα σπορ όπου οι αθλητές πληρώνονται. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα ταμείο 300.000 (σ.σ.: χρήματα από συμμετοχές οδηγών) τα οποία είχαν πει ότι θα επιστρέψουν στους αγωνιζόμενους. Περιμένω, όπως και όλοι οι συναθλητές μου να γίνει πράξη. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στους αγώνες και χωρίς εμπάθειες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε πως σήμερα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΟΜΑΕ για την απόφαση των νομιμότητας των καυσίμων από την ανάβαση της Κύμης τόσο του Λεωνίδα Κύρκου όσο και του Μάκη Λιώρη.

 

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης