Του Μιχάλη Κοντιζά

Στο zougla.gr καινοτομούμε για μια ακόμη φορά, αναδεικνύοντας τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό και συγκεκριμένα τους μεγάλους πρωταγωνιστές, δηλαδή τους οδηγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μιχάλης Κοντιζάς δημιουργεί μια σειρά αφιερωμάτων σε αθλητές και ανθρώπους των ελληνικών αγώνων.

Αναδεικνύει αυτούς που χαρίζουν θέαμα στις ειδικές διαδρομές μέσω των ξεχωριστών βίντεο που ετοιμάζει και προάγει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με έναν διαφορετικό από τα συνηθισμένα τρόπο.

Η νέα ενότητα συνεχίζεται με τα αδέρφια Μαυροειδάκου. Ο Γιάννης και ο Σπύρος ασχολούνται με το motorsport από μικρά παιδιά, ακολουθούσαν τον θείο τους στους αγώνες ανάβασης και στο Ενιαίο και από πιτσιρικάδες είχαν εντρυφήσει στους αγώνες ταχύτητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα, καθώς όχι μόνο φτιάχνουν αγωνιστικά αυτοκίνητα αλλά τα οδηγούν κιόλας. Είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί στις ειδικές διαδρομές και τις αναβάσεις, έχουν διακρίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και κάποιες φορές τρέχουν μαζί, σαν οδηγός και συνοδηγός.

Όπως αναφέρουν, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι μεράκι, τρόπος ζωής και διασκέδαση. Προφανώς και πρόκειται για ένα δαπανηρό άθλημα, που απαιτεί χρόνο και χρήμα, αλλά αξίζει κάθε θυσία.

 

Δείτε το βίντεο με τον Γιάννη και τον Σπύρο

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Έλληνες οδηγοί αγώνων / Χρήστος Ντάγκας: O extreme

Οι Έλληνες οδηγοί αγώνων / Παύλος Σαμαράς: Το παιδί-θαύμα του drift

Οι Έλληνες οδηγοί αγώνων / Ειρήνη Ξαγοράρη: Η αμαζόνα των dragster

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης