Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο θεσμός του ενιαίου πρωταθλήματος ταχύτητας αυτοκινήτων διεξάγεται τη φετινή σεζόν με αυτοκίνητα Skoda Fabia.

Πρόκειται για ένα θεσμό που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου και συμμετέχουν σε αυτά νέοι αλλά και παλαιοί οδηγοί, όλοι τους με τον ίδιο τύπο αυτοκινήτων.

Στον τελευταίο γύρο της χρονιάς του Ενιαίου Πρωταθλήματος με Skoda Fabia ο Μίλτος Κύρκος κινήθηκε πολύ γρήγορα και κατάφερε να κατακτήσει μία 1η και μία 3η θέση...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τελευταίος αγώνας
Μεταξύ αυτών και ο Μίλτος Κύρκος που τρέχει με την στήριξη της εταιρείας λιπαντικών Bardahl αλλά και Με νίκη του Μίλτου Κύρκου έπεσε η αυλαία του Ενιαίου Πρωταθλήματοςτου zougla.gr. Ο γνωστός οδηγός ολοκλήρωσε τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις πολύ καλά έχοντας ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς που διεξήχθη στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Μεγάρων.

Παρουσία αρκετών θεατών ο Μίλτος Κύρκος κατάφερε να κερδίσει τον δεύτερο αγώνα αλλά και να ανέβει στο βάθρο του πρώτου αγώνα. Ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που δικαιώνει την προσπάθεια της ομάδας του.

To zougla.gr ήταν φέτος δίπλα στο Μίλτο Κύρκο

Θέλαμε τη νίκη
«Πρώτη νίκη για μένα φέτος και ευχαριστώ την οικογένεια μου και όσους με στηρίζουν. Κλείνουμε τη Το 2017 ολοκληρώθηκε με επιτυχία, πάμε τώρα για το 2018!χρονιά με ένα αποτέλεσμα που ψάχνουμε από τον πρώτο αγώνα» ήταν τα λόγια του οδηγού μετά το πέσιμο της καρό σημαίας σε έναν επεισοδιακό αγώνα που η εκκίνηση του μετά από αγωνιστικό συμβάν ήταν για… κλάματα.

Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί το 2018 στον ίδιο θεσμό που δείχνει ότι κερδίζει συνεχώς τόσο τους οδηγούς όσο και τους θεατές.

Ο αγώνας μόλις έχει ολοκληρωθεί...
Οι οδηγοί που συμετείχαν στο φετινό Ενιαίο Πρτάθλημα του Σ.Ο.Α.Α.
Ο γενικός διευθυντής της Skoda Ελλάδος Ανδρέας Χαλμπές με τον Μίλτο Κύρκο και το αγωνιστικό Skoda Fabia που φέρει και τα χρώματα του zougla.gr
Οι μάχες στο Ενιαίου είναι πολλές καθώς όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες
Ο Μίλτος Κύρκος με τον Παναγιώτη Καρούζο
Ο Δημήτρης Κύρκος (αριστερά) αδερφός του Μίλτου μαζί με τον Βασίλη Σαρημπαλίδη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης