Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Οι μεταλλάξεις και η ανησυχητικά αυξητική τάση των κρουσμάτων Covid-19 προκαλούν μεγάλα προβλήματα και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ορισμένες χώρες, όπως η Αυστραλία, λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για να αντιμετωπίσουν το τέταρτο κύμα της πανδημίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω του περιορισμού στον αριθμό των ταξιδιωτών και την επιβολή υποχρεωτικής καραντίνας στην οποία προχώρησε η Αυστραλία, οι διοργανωτές της Formula 1 υποχρεώθηκαν να ακυρώσουν οριστικά τον αγώνα στη συγκεκριμένη χώρα. Ακυρώθηκε οριστικά το GP της Μελβούρνης.

Το Grand Prix της Αυστραλίας δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά, με τη FIA και τη Liberty Media να αναζητούν τρόπο για να διατηρήσουν τα 23 προγραμματισμένα GP στο φετινό καλεντάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η F1 επιχειρεί ήδη να βρει πίστα για να αντικαταστήσει το κενό στις 21 Νοεμβρίου και, όπως δήλωσε ο CEO του αθλήματος, Stefano Domenicali, υπάρχουν αρκετές επιλογές, αλλά πριν τη σχετική ενημέρωση πρέπει να γίνεται λεπτομερής ανάλυση.

«Είμαστε απογοητευμένοι με την εξέλιξη αυτή, αλλά θα μπορέσουμε να προσφέρουμε ένα πρωτάθλημα 23 αγώνων. Εξετάζουμε αρκετές λύσεις για να καλύψουμε το κενό της Αυστραλίας. Τις επόμενες μέρες θα επεξεργαστούμε όλες τις επιλογές και μόλις οι συζητήσεις ολοκληρωθούν θα επανέλθουμε με περαιτέρω ενημερώσεις» είπε ο ισχυρός άνδρας της Formula 1.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο «περίπατος» του Verstappen στο Αυστριακό Grand Prix

Θυμηθείτε το όνομα Oliver Bearman- Σύντομα θα τον δούμε στη F1

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης