Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσημα ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού η οποία μεταξύ
Τρεις χρονιές ο εθνικός μας αγώνας προσμετρούσε στο ERC (ευρωπαικό πρωτάθλημα)άλλων αναφέρει πως κατέθεσε στη FIA ολοκληρωμένη πρόταση για την ένταξη του αγώνα στο ημερολόγιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι του 2017.

«Σύμφωνα με το κατατεθειμένο πλάνο, ο αγώνας θα είναι τετραήμερος, η διαδρομή του θα περιλαμβάνει και πάλι ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας, αλλά τα πάντα θα ξεκινήσουν από την Αθήνα, και ειδικότερα από το Ολυμπιακό Στάδιο, όπου, όπως και πριν από μία δεκαετία, θα φιλοξενηθεί μια υπερειδική διαδρομή, ανάλογη του μεγέθους του θεσμού και της ιστορίας του αγώνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας ο αγώνας θα περιλαμβάνει υπερειδική διαδρομή στο ΟΑΚΑ, όπως είχε γίνει το 2005 και το 2006...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέες ομάδες
Σε κάθε περίπτωση, γεγονός είναι ότι τόσο η αλλαγή των τεχνικών κανονισμών, που θα «φέρει» Προς το παρόν έχει γίνει πρόταση στην FIA και δεν γνωρίζουμε αν θα επιστρέψει το «Ακρόπολις» στο WRC…αυτοκίνητα νέων προδιαγραφών το 2017 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, όσο και η πλήρης εργοστασιακή εμπλοκή ακόμα δύο ομάδων (Citroen Racing και Toyota Gazoo Racing) δίνουν νέα πνοή στο θεσμό.

Όχι τυχαία, επόμενως, σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερες από δέκα χώρες έχουν ζητήσει την ένταξή τους στο ημερολόγιο, με τη Διεθνή Ομοσπονδία να αναμένεται να έχει καταλήξει σχετικά στα τέλη Οκτωβρίου».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης