Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το RS εφοδιάζεται με κινητήρα 1.798 κ.εκ. και αποδίδει 280 ίππους…Ένα από τα μοντέλα που περιμένουμε να έρθουν στην Ελλάδα και ακόμα περισσότερο οι φίλοι της ταχύτητας και των επιδόσεων είναι η έκδοση RS του Renault Megane.  

Πρόκειται για ένα hatchback μοντέλο που χαρακτηρίζεται από τη δύναμη που έχει, την οποία παράγει ένα 4κύλινδρο μηχανικό σύνολο βενζίνης χωρητικότητας 1.8 λίτρου.

Ιδανικό θα έλεγε κάποιος για την Ελλάδα, ακόμα καλύτερο αν ρίξουμε μια ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το πρώτο Megane RS που ήρθε στην Ελλάδα από την επίσημη αντιπροσωπεία

Δυνατό…

Το γαλλικό σύνολο αποδίδει 280 ίππους στις 6.000 σ.α.λ., ενώ παράγει 390Nm ροπής στις 4.800 σ.α.λ. Το RS θα εμφανιστεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας…Στη γλώσσα των επιδόσεων το γνωστό 0-100 επιτυγχάνεται σε 5,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα.

Τα νούμερα αυτά σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα για την κατηγορία του μοντέλου, του οποίου το βάρος αγγίζει τα 1.407 κιλά (έκδοση με μηχανικό κιβώτιο). Για να καλύψει τα 1.000 μέτρα από στάση το γαλλικό μοντέλο χρειάζεται 25 δευτερόλεπτα, ενώ για τα 400 μόλις 14.

Υποδοχή στο γαλλικό τερατάκι

Το υποδεχτήκαμε στα logistics

Το πρώτο Megane RS έχει έρθει ήδη στην Ελλάδα και το… υποδεχτήκαμε στις εγκαταστάσεις logistics Υπομονή λίγες ημέρες για να το δείτε από κοντά…της εταιρείας Sarmed, όπου αποθηκεύονται και προετοιμάζονται όλα τα μοντέλα της Renault.

Στο αποκλειστικό video του zougla.gr μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το οποίο θα δώσει το παρών στην έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας το χρονικό διάστημα 10-18 Νοεμβρίου (στο πρώην αεροδρόμιο).

Για να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Renaut Megane RS πατήστε ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο πατήστε ΕΔΩ

Η πίσω.. άγρια όψη του γαλλικού μοντέλου

Το εσωτερικό του Megane RS

245-35/19
Αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων
Ο πίνακας οργάνων
Η οθόνη στην κεντρική κονσόλα
Άνετα και με καλή πλευρική στήριξη τα καθίσματα του Megane

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης