Από ένα βαθμό πήραν Ισλανδία και Ουγγαρία μετά το μεταξύ τους 1-1 στη Μασσαλία, σε παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική του έκτου ομίλου του Euro 2016. Οι Ισλανδοί προηγήθηκαν στο 39’ με πέναλτι του Γκίλφι Σίγκουρντσον, ενώ στο 88’ οι Μαγυάροι ισοφάρισαν με αυτογκόλ Σάιβαρσον.

Πρώτοι στο παιχνίδι απείλησαν οι Ισλανδοί με την κεφαλιά του Μπιόρνανσον να περνάει άουτ στο 10’. Το ματς είχε καλό ρυθμό, αλλά λιγοστές ευκαιρίες με τους Ισλανδούς να επισκέπτονται στο 31’ την αντίπαλη περιοχή με τον Κίραλι να νικάει τον Γκουντμουνσον σε τετ-α-τετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ουγγαρία απείλησε με το σουτ του Χέσλερ, όμως η Ισλανδία προηγήθηκε. Ο Σίγκουρντσον δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Κίραλι και να δώσει προβάδισμα στους Ισλανδούς στο 39′.

Στο δεύτερο μέρος, οι Ισλανδοί έπαιξαν άμυνα, όμως προδόθηκαν στο 88’. Ο Γκέρα έκανε το γύρισμα προς τον Μπόντε, ο Σάιβαρσον με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και το ματς κλείδωσε στο 1-1.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκούντγιονσεν είχε τη μεγάλη ευκαιρία μετά την πρόσκρουση της μπάλας στο τείχος στο φάουλ του Γκούντμουνσεν, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ισλανδία – Ουγγαρία 1-1 (ΕΡΤ1)

Γκολ: 39 πεν. Γκίλφι Σίγκουρντσον – 88′ αυτ. Σάιβαρσον

Κίτρινες κάρτες: Γκούντμουντσον, Φινμπόγκασον, Σάιβαρσον – Κάνταρ, Κλάινχαϊσλερ

Κόκκινες κάρτες:


Ισλανδία (Χάλγκριμσον):
Χάλντορσον, Σάιβαρσον, Ράγκναρ Σίντουρντσον, Άρνασον, Σκούλασον, Γκούναρσον (66′ Χάλφρεντσον), Γκίλφι Σίγκουρντσον, Γκούντμουντσον, Μπιάρνασον, Μπέντβαρσον (69′ Φινμπόγκασον), Σίγκτορσον (84′ Γκούντγιονσεν).

Ουγγαρία (Στόρκ):
Κίραλι, Λανγκ, Γκούζμιτς, Γιούχας (85′ Σάλαϊ), Κάντερ, Γκέρα, Κλάινχαϊσλερ, Νάγκι, Στίμπερ (67′ Νίκολιτς), Τζούτζακ, Πρίσκιν (67′ Μπόντε).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης