Σε βαρύ πένθος έχει πέσει η Βοιωτία αλλά και το Αγρίνιο, μετά τη δολοφονία σήμερα τα ξημερώματα του 37χρονου αστυνομικού Γ. Ανδριτσόπουλου, από κακοποιούς που φέρονται να είναι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Ο Γ. Ανδριτσόπουλος που κατάγονταν από χωριό του Αγρινίου, υπηρετούσε στο Α.Τ. Ορχομενού και ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Πέθανε όταν μετά από συμπλοκή με τους κακοποιούς στο Δίστομο, ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε στο πόδι, με αποτέλεσμα να υποστεί ακατάσχετη αιμορραγία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρεπορτάζ από το σημείο της δολοφονίας:

Την Τρίτη η κηδεία

Στο χωριό του, τον Δαφνιά Τριχωνίδας και στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου θα κηδευτεί την Τρίτη (11.00) ο αστυνομικός που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα από τα πυρά των αδίστακτων δραπετών των φυλακών Τρικάλων στο Δίστομο.

Στην κηδεία του αναμένεται να παραστεί σύσσωμη η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και συνάδελφοί του, τόσο από την Βοιωτία όπου υπηρετούσε όσο και από τις δυο Αστυνομικές Διευθύνσεις της Αιτωλοακαρνανίας.

Να θυμίσουμε πως ο άτυχος αστυνομικός που υπηρετούσε στην Ασφάλεια της Α/Δ Βοιωτίας ήταν πατέρας δυο παιδιών, ενώ σε ένα μήνα η σύζυγός του θα έφερνε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Διαβάστε επίσης:
Ανθρωποκυνηγητό στη Βοιωτία, Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013, 08:45

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης