Απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 65 ετών, στο σπίτι του στην Αθήνα, μετά από πολύχρονη μάχη με την επάρατο νόσο, ο Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Εμμανουήλ – Ρούσσος Παπαδάκης.

Η είδηση βύθισε στο πένθος και στη θλίψη την τοπική κοινωνία, δικηγόρους, δικαστικούς λειτουργούς αλλά και δικαστικούς υπαλλήλους, καθώς ο Εμμανουήλ Ρούσσος Παπαδάκης είχε υπηρετήσει για αρκετά χρόνια στα δικαστήρια της Ρόδου ως Αντεισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις ως άνθρωπος και ως εισαγγελικός λειτουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως γράφει η «Ροδιακή», ιδιαιτέρως συγκλονισμένοι είναι και οι υπάλληλοι που ακόμη υπηρετούν στην Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου κ.κ. Παρασκευή Τσέλιου, Μαρία Μπακίδη και Αγγελική Λυμπέρη και οι οποίες είχαν συνεργαστεί στενά με τον εκλιπόντα.

Ο Εμμανουήλ – Ρούσσος Παπαδάκης ήταν πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ) και οι παρεμβάσεις του είχαν συζητηθεί σε πανελλήνιο επίπεδο.

Για το θάνατο του Εμμανουήλ Ρούσσου Παπαδάκη εξέδωσε ανακοίνωση η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος , ενώ η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο στη μία το μεσημέρι στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης