Επιστολή απόγνωσης απέστειλαν στη zougla.gr οι εργαζόμενοι που προσελήφθησαν την 30 Ιουλίου 2012 στην ΑΡΩΓΗ ΜΚΟ στον Πύργο.

Βάσει της υπ’ αριθμ.ΚΟΧ 25.703/03/01/2012 (Ηλεία) προσελήφθησαν με πεντάμηνη σύμβαση για τον Δήμο Ανδραβίδας -Κυλλήνης με 625 (εξακόσια είκοσι πέντε) ευρώ μηνιαίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν: «Ήδη δουλεύουμε 2 μήνες χωρίς να πληρωθούμε και, παρ’ όλες τις καθημερινές οχλήσεις μας και στις οποίες μας έλεγαν ότι περιμένουν την υπογραφή από τον αρμόδιο υπόλογο έργου, είμαστε ακόμα απλήρωτοι… Ωστόσο, την 28η Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 13.30 ο υπεύθυνος του προγράμματος κος Καλογερόπουλος Κων/νος, μας συγκέντρωσε στο Δημαρχείο Λεχαινών (110 άτομα που δουλεύουμε στον συγκεκριμένο Δήμο) να μας ανακοινώσει ότι (μετά από δύο μήνες) ακόμα δεν έχει υπογραφεί η εν λόγω εντολή πληρωμής για εμάς. Μας έθεσε, δε, τα παρακάτω ερωτήματα:

– Ποιος σας είπε ότι θα πληρώνεστε κάθε μήνα;
– Έχω κάνει όλες τις ενέργειες (σημειώσατε σε αυτό το σημείο ότι τα παρουσιολόγια ήταν ακόμα στο Δημαρχείο Λεχαινών, δεδομένου ότι την ώρα που συζητάγαμε δεν είχε υπογραφεί η τελευταία ημέρα 28η Σεπτεμβρίου) και τα έχω στείλει για έλεγχο και υπογραφή από τον αρμόδιο υπόλογο.

Εκείνο που μας είπε στην ουσία είναι ότι θα καθυστερήσει η πληρωμή μας, χωρίς να έχει κάποια καταλυτική ημερομηνία να μας δώσει ή έστω και υποθετική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης