Ενώπιον της 17ης τακτικής ανακρίτριας οδηγήθηκε στις 09.30 σήμερα το πρωί ο Πολυζώης Οικονομίδης, προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της 55χρονης αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη.

Εναντίον του 43χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ έχει ήδη εκδοθεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης. Η δικογραφία με τα στοιχεία που προέκυψαν από την προανάκριση που διενεργήθηκε ανατέθηκε σε ανακριτή. Προς το παρόν, ο κατηγορούμενος αναμένεται να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για παράνομη οπλοκατοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δικηγόροι του Πολυζώη Οικονομίδη, λίγο μετά τις 12.30, προέβησαν στην εξής κοινή δήλωση:

«Ο κατηγορούμενος εκφράζει την οδύνη του για τον άδικο χαμό της αγαπημένης φίλης του, Νατάσας. Η υπόθεση έχει πολλά κενά που τα διερευνά η Δικαιοσύνη. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία.

Στην απολογία του, όπως είπε και στην αστυνομία, κατεφάνη ότι υπάρχει απόλυτο κενό μνήμης οφειλόμενο στη μεγάλη χρήση αλκοόλ και σε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό

Το έγκλημα έγινε λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Κηφισιάς, στην οδό Ασκληπιού. Είχε προηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, έντονος καβγάς ανάμεσα στον δράστη και το θύμα στη μέση του δρόμου. Η Λιβάνη κάλεσε τον γιο της στο τηλέφωνο για να τη βοηθήσει. Μάταια, όμως. Ο Οικονομίδης μπήκε στο αυτοκίνητό της και χωρίς κανέναν δισταγμό την παρέσυρε, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

Σοκαρισμένος ο 27χρονος γιος της ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ήταν όμως ήδη αργά για τη μητέρα του. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η μία ρόδα ήταν πάνω στο στήθος της άτυχης γυναίκας.

Ο 43χρονος προσπάθησε, πάντως, να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για τη δολοφονία, αλλά κάποιος άλλος που βρισκόταν επίσης μέσα στο όχημα, κάτι ωστόσο που δεν επιβεβαιώθηκε από την προανάκριση.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίο αντίο στην αστρολόγο, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013, 17:37

Ποινική δίωξη στο δολοφόνο της αστρολόγου
, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013, 16:57

Στο Αυτόφωρο ο δολοφόνος της αστρολόγου, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013, 12:37

“Δεν θυμάμαι τίποτα”, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013, 16:00

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης