Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Κρύα Ιτεών της Πάτρας από την αποτρόπαια δολοφονία της 57χρονης Χ.Κ. και τον σοβαρό τραυματισμό του 30χρονου γιου της από το χέρι του ίδιου του πατέρα της οικογένειας Α.Κ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν σήμερα τα ξημερώματα οι γείτονες άκουγαν ουρλιαχτά και φωνές δεν μπορούσαν να φανταστούν όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι της οικογένειας…

Ο καβγάς που εξελίχθηκε σε μακελειό

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο 60χρονος, οικοδόμος στο επάγγελμα, ύστερα από έντονο καβγά με τη σύζυγό του, τράβηξε ένα μαχαίρι και άρχισε να της ξεσκίζει τον θώρακα και τα πλευρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο zougla.gr ότι το μένος του 60χρονου ήταν τέτοιο, που, όπως μαρτυρούν τα τραύματα της γυναίκας, συνέχιζε να τη μαχαιρώνει ακόμη και μετά τον θάνατό της.

Η μανία του για αίμα όμως δεν σταμάτησε εκεί. Όταν τελείωσε με τη σύζυγό του, κατευθύνθηκε στο δωμάτιο του γιου του, ο οποίος είχε ξυπνήσει από τις φωνές. Σήκωσε πάλι το μαχαίρι κι επιτέθηκε εναντίον του 30χρονου, καταφέροντάς του πλήγματα στον θώρακα.

«Σκότωσε τη μάνα και πήγε στο δωμάτιο του γιου. Ο 30χρονος αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα ο 60χρονος να εγκαταλείψει την προσπάθεια και να αποχωρήσει» επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

Ο γιος, βαριά τραυματισμένος, κατάφερε να βγει από το σπίτι και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. 

Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία και έφθασε στο σπίτι της οδού Ιφίκλου αναζητώντας τον άνδρα, ο οποίος είχε διαφύγει πεζή από το σημείο. Τελικά, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον εντόπισαν ύστερα από λίγο στην είσοδο του Νέου Λιμένα Πατρών, όπου και συνελήφθη.

Κατά τη σύλληψή του είπε στους αστυνομικούς ότι καβγάδισε έντονα με τη γυναίκα του, χωρίς όμως να αναφέρει τίποτα για δολοφονία.

Όσο για τον γιο του, αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Δεν ήταν η πρώτη φορά 

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, σημείωσαν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι καβγάδιζε έντονα.

Φαίνεται πως ο 60χρονος είχε προκαλέσει και κατά το παρελθόν ανάλογα προβλήματα, με αποτέλεσμα τουλάχιστον μία φορά να κληθεί η αστυνομία να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία συνάγεται ότι ο άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Σκότωσε τη γυναίκα του με μαχαίρι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης