Τραγική κατάληξη είχε η διαμάχη δύο νεαρών στο Σκουροχώρι του Δήμου Πύργου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, με θύμα έναν 20χρονο.

Ο νεαρός αποπειράθηκε να χωρίσει δύο άτομα που καβγάδιζαν, εκ των οποίων το ένα ήταν φίλος του, με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά από τον πατέρα του έτερου εμπλεκομένου στον καβγά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 56χρονος δράστης που συνελήφθη, καθώς πυροβόλησε με καραμπίνα τον 20χρονο, υποστήριξε πως δεν είχε σκοπό να τον σκοτώσει, αλλά ότι πυροβόλησε για εκφοβισμό…

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, όλα συνέβησαν περίπου στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα. Το θύμα ακολούθησε έναν φίλο του στο σπίτι του 27χρονου γιου του δράστη, λόγω μιας διαμάχης που υπήρχε για μία κοπέλα μεταξύ του πρώτου και του γιου του θύτη.

Οι δύο νεαροί μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του γιου του δράστη και ο ένας άρχισε να διαπληκτίζεται μαζί του. Επάνω στην ένταση και την αναστάτωση βγήκε ο δράστης να δει τι συμβαίνει. Όταν αντιλήφθηκε πως ο γιος του είχε έρθει στα χέρια με τον φίλο του θύματος, πήγε και πήρε την καραμπίνα με σκοπό -όπως φέρεται να υποστήριξε- να πυροβολήσει για εκφοβισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σκάγια από την καραμπίνα βρήκαν το θύμα στο στήθος. Ο 20χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Άμεσα τόσο από την οικογένεια του δράστη όσο και περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Πύργου, όπου και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο. Ωστόσο, υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης