Χειροπέδες σε μία γυναίκα για το φρικτό έγκλημα στην Καλλιθέα με θύμα έναν ναυτικό ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στον καταψύκτη του σπιτιού του πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές.

Η γυναίκα που συνελήφθη είναι από τη Βουλγαρία και είναι φίλη της 45χρονης συμπατριώτισσάς της, σύζυγο του θύματος. Η συλληφθείσα φέρεται να προσφέρθηκε να βοηθήσει την σύζυγο, βρίσκοντας τον δολοφόνο του 63χρονου. Ο δράστης της δολοφονίας είναι ένας Ρουμάνος, ο οποίος χτύπησε αρχικά το θύμα στο κεφάλι και στη συνέχεια το τοποθέτησε δεμένο πισθάγκωνα στον καταψύκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δικογραφία έχει ήδη σχηματιστεί και αναμένονται εντάλματα σύλληψης για τον Ρουμάνο, που κατηγορείται ως φυσικός αυτουργό και για την 45χρονη σύζυγο του θύματος, η οποία κατηγορείται ως ηθική αυτουργός. Και οι δύο έχουν διαφύγει στο εξωτερικό και θα εκδοθούν διεθνείς αναζητήσεις.
Η σύζυγος θεωρείτο βασική ύποπτη της δολοφονίας από την πρώτη στιγμή. Λίγο μετά το έγκλημα είχε διαφύγει στη Βάρνα της Βουλγαρίας, όπου με τα χιλιάδες ευρώ, που είχε αποσπάσει από τον πρώην σύζυγό της, αγόραζε ακίνητα.

Αρχικά η σορός ήταν δύσκολο να ταυτοποιηθεί, καθώς και να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια του θανάτου του συνταξιούχου ναυτικού, όμως η ιατροδικαστής κατάφερε να αφαιρέσει την πετσέτα, με την οποία ήταν καλυμμένη η σορός και να αναγνωριστεί το θύμα από τον αδελφό του.

Από τις καταθέσεις που ελήφθησαν, στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης, έγινε κατανοητό ότι, ο γάμος του συνταξιούχου με την ηθική αυτουργό του εγκλήματος, ήταν από συμφέρον. Γνωρίστηκαν το 1997, σε ένα ταξίδι του στη Βουλγαρία και ο τότε ναυτικός, για να την κερδίσει, εξόφλησε οφειλές των γονιών της και τους αγόρασε σπίτι. Η γυναίκα ήρθε μαζί του στην Ελλάδα και παντρεύτηκαν το 2003. Λίγα χρόνια αργότερα, απέκτησαν τον γιο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε ακόμη:

πηγή: ΑΝΤ1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης