Φωτορεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης, Νίκος Χριστοφάκης

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει υπόθεση με πτώμα άνδρα, το οποίο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης μέσα σε… ψυγειοκαταψύκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα. Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης προκαλούν σοκ. Όπως διαπιστώθηκε, η σορός βρισκόταν σε εμβρυακή στάση, δεμένη χειροπόδαρα και με μονωτική ταινία στο στόμα – εξέλιξη, η οποία περιπλέκει περαιτέρω την απίστευτη υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα ανήκει σε έναν 60χρονο, βουλγαρικής υπηκοότητας, ο οποίος είχε εξαφανιστεί τους τελευταίους έξι μήνες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Όλα ξεκίνησαν όταν δικαστικός επιμελητής μετέβη επί της οδού Ευαγγελιστρίας 37, προκειμένου να επιδώσει νομικό έγγραφο και να προχωρήσει σε έξωση της ενοίκου -μιας γυναίκας από τη Βουλγαρία. Όταν έφθασε στο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στον β’ όροφο της πολυκατοικίας, βρήκε την πόρτα ανοικτή, την ώρα που στην ατμόσφαιρα υπήρχε έντονη δυσοσμία. Άμεσα κάλεσε την αστυνομία, η οποία προχώρησε σε έρευνα στο εσωτερικό της κατοικίας, εντοπίζοντας το μακάβριο εύρημα μέσα στον καταψύκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα ανήκει σε έναν 65χρονο συνταξιούχο ναυτικό, ο αδερφός του οποίου είχε δηλώσει στην αστυνομία την εξαφάνισή του πριν από περίπου ένα χρόνο. Η 45χρονη γυναίκα, η οποία δήλωνε το διαμέρισμα ως τόπο κατοικίας, παραμένει άφαντη.

Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους αστυνομικούς να συλλέγουν στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φωτογραφίες…


Η είσοδος της πολυκατοικίας


Το διαμέρισμα όπου βρέθηκε ο νεκρός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης