Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος, Παναγιώτης Σαγκούρης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κοντά σε εκκλησία στο Χαϊδάρι εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Βίκυ Σταμάτη, η οποία χθες απέδρασε από το κελί της στο Δρομοκαΐτειο.
 
  Η σύζυγος του πρώην υπουργού, βρέθηκε να κάθεται σε παγκάκι δίπλα στην εκκλησία Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου κοντά στην Ιερά ΟδόΣύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του πρώην υπουργού, βρέθηκε να κάθεται σε παγκάκι δίπλα στην εκκλησία Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου κοντά στην Ιερά Οδό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την εντόπισαν παιδιά τα οποία ενημέρωσαν τους γονείς τους και αυτοί με τη σειρά τους επικοινώνησαν με τον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση λέγοντας πως η πελάτης του ήθελε να παραδοθεί.

Εκείνος ενημέρωσε τις εισαγγελικές αρχές και η αστυνομία οδηγήθηκε στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Ο κ. Ραγκούσης, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφερε ότι η εντολέας του παραδόθηκε και δεν συνελήφθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη ένας άγνωστος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και είπε ότι υπάρχει μία γυναίκα με αθλητικά ρούχα μπροστά στην εκκλησία Παναγίτσα η οποία μοιάζει με τη Βίκυ Σταμάτη. Είπε ακόμα, ότι η γυναίκα αυτή μιλούσε σε μια ομάδα παιδιών.

Οι δηλώσεις των παιδιών που την εντόπισαν:

H Βίκυ Σταμάτη στο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Η Βίκυ Σταμάτη εμφανώς καταβεβλημένη

Οι δηλώσεις του δικηγόρου Φρ. Ραγκούση:

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Ραγκούσης, η κα. Σταμάτη περιφερόταν όλη τη νύχτα και δεν κοιμήθηκε πουθενά. Το πρωί συνάντησε κάποια παιδιά και ζήτησε από ένα διερχόμενο κύριο που την είδε να τηλεφωνήσει στον κ. Ραγκούση, δίνοντάς του η ίδια το τηλέφωνό του. Ση συνέχεια ο κ. Ραγκούσης κάλεσε τον κ. Ντογιάκο.

Η εκκλησία όπου εντοπίστηκε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος και ο εισαγγελέας Εφετών Γρ. Πεπόνης έφτασαν επί τόπου μαζί με αστυνομικούς που παρέλαβαν τη Βίκυ Σταμάτη η οποία βρισκόταν στην περιοχή όπου βρίσκεται η εκκλησία της Παναγίτσας στο Χαίδάρι.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με τον συνήγορό της Φρ. Ραγκούση, περιφερόταν άσκοπα επί ώρες ώσπου κατέληξε στην εκκλησία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν εχει πάρει τα φάρμακά της, ενώ επαναλάμβανε συνέχεια πως «τώρα πρέπει να πάω στο παιδί μου».

Λίγο πριν παραδοθεί χάραξε σε δέντρο ένα σημείωμα στο οποίο αναφέρει «Μάνα = 10 ζωές και κάτι περισσεύει. Βίκυ Τσοχ».

Xάραξε καρδιές και έγραψε το όνομά της σε δέντρο

Το σημείωμά της πάνω σε δέντρο στο Χαϊδάρι

Το δέντρο κοντά στην εκκλησία

Ο εισαγγελέας Γρ. Πεπόνης συνομιλεί με την κα. Σταμάτη

Το σημείο όπου εντοπίστηκε η Σταμάτη

Η κα. Σταμάτη μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου μετέβησαν και οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί. Η Βίκυ Σταμάτη εξετάστηκε από ειδικευμένο ψυχίατρο για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της.

Πάντως, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στρέφονται γύρω από ένα πρόσωπο, μία γυναίκα η οποία φέρεται πως είναι εκείνη που τη βοήθησε να αποδράσει από το ίδρυμα και της προσέφερε καταφύγιο. Το εν λόγω πρόσωπο ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος, Μυρτώ Τσάβαλου, Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Διαβάστε επίσης:

Φρ. Ραγκούσης: Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ανησυχεί για την υγεία και τη ζωή της γυναίκας του

Μπήκαμε και περιηγηθήκαμε ανενόχλητοι στο Δρομοκαΐτειο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης