Σε ανανεωμένο και ευχάριστο περιβάλλον θα ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά καθηγητές, μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου – Λυκείου Κύμης στην Εύβοια.

Οι εργασίες επισκευής και συντήρησης του πεπαλαιωμένου κτηριακού συγκροτήματος, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, δαπάνη την οποία εξασφάλισε ο δήμος από το Υπουργείο Παιδείας, ολοκληρώθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ιστορικό κτήριο του Λυκείου Κύμης εκτελέστηκαν εργασίες με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικότητας του, την προστασία του και την ανάδειξη της αρχιτεκτονικής του.

Οι εργασίες αφορούν στη μόνωση της οροφής, στην αλλαγή των κουφωμάτων, στον εξωτερικό ελαιοχρωματισμό καθώς και ελαιοχρωματισμούς των αιθουσών διδασκαλίας, στην κατασκευή τουαλετών τόσο στο εσωτερικό του κτηρίου, αλλά και στον προαύλιο χώρο καθώς και την κατασκευή κυλικείου.

Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του κτηρίου αναδείχθηκε με την αποκάλυψη της πέτρας στην πρόσοψη του και τον ενιαίο χρωματισμό του παλαιού κτηρίου του Λυκείου και της νεώτερης προσθήκης του κτηρίου του Γυμνασίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλές από τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν ήταν εκτός της σύμβασης του έργου, (όπως π.χ. οι ελαιοχρωματισμοί του κτηρίου του Γυμνασίου, επιφάνειας περίπου 1.000 τετραγωνικών μέτρων, κτλ) και εκτελέστηκαν με δαπάνη του Δήμου.

Όλες οι εργασίες και οι βελτιώσεις που έγιναν ήταν απαραίτητες, ώστε να λειτουργήσει η συγκεκριμένη εκπαιδευτική κτηριακή μονάδα με τις όσο το δυνατό πιο σύγχρονες προδιαγραφές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης