Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της πολύωρης απαγωγής-θρίλερ του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρία είναι τα βασικά στοιχεία που ανατρέπουν τα όσα είχαν γίνει γνωστά έως τώρα.

Πρώτον, και σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου του επιχειρηματία αλλά και του στενού του περιβάλλοντος, οι απαγωγείς δεν εργάζονταν στην αρτοβιομηχανία και ως εκ τούτου ήταν παντελώς άγνωστοι για τον Μανώλη Καραμολέγκο.

Δεύτερον, οι απαγωγείς σύμφωνα με την εκτίμηση του θύματος, ήταν τρεις και τρίτον εγκέφαλος φέρεται να ήταν ο Μολδαβός που παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάρα ταύτα, πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι για την υπόθεση αναζητούνται ακόμη δύο άτομα, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των φερόμενων ως δραστών στους τέσσερις.

Ένα άλλο στοιχείο που έγινε γνωστό, αποτυπώνει τις διαπραγματεύσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της περιπέτειας του Μ. Καραμολέγκου: Οι δράστες φέρονται να ζήτησαν ως λίτρα από την οικογένειά του περί τα 1-2 εκατ. ευρώ, ωστόσο τα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος του επιχειρηματία φέρονται να απάντησαν στους απαγωγείς ότι δεν μπορούν να διαθέσουν πέραν των 500.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός του 27χρονου Μολδαβού, συνελήφθη χθες και ένας άλλος ομοεθνής του στη Λ. Λαυρίου για την ίδια υπόθεση.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν το απόγευμα στον ανακριτή.

Η δήλωση του Μ. Καραμολέγκου

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος αναφέρεται στο περιστατικό της πολύωρης απαγωγής του.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Έζησα μια περιπέτεια, μια δύσκολη στιγμή, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους εργαζόμενους της εταιρείας, οι οποίοι πέρασαν στιγμές αγωνίας και βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό μου.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ελληνική Αστυνομία και τα στελέχη της για τη συστηματική δουλειά, την ανθρωπιά και τον επαγγελματισμό τους. Αυτή τη στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες και έχω εμπιστοσύνη ότι σύντομα θα διαλευκανθεί η υπόθεση.

Τέλος, θα ήθελα να διαψεύσω κατηγορηματικά, δημοσιεύματα που εμφανίζουν σύνδεση των δραστών με εργαζόμενους ή πρώην εργαζόμενους της εταιρείας. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν είχαν εργαστεί ποτέ και ουδεμία σχέση είχαν ή έχουν με την εταιρεία μας.

Διαβάστε ολόκληρο το χρονικό της απαγωγής εδώ και εδώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης