Προ εκπλήξεως βρέθηκε ένας πολίτης στην παραλία Δικηγορικά, ακριβώς δίπλα από το πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Ιστιοπλοΐας στη Γλυφάδα, όταν είδε ένα συνεργείο να εγκαθιστά βάσεις για συρματοπλέγματα ακριβώς δίπλα από τη θάλασσα.

Μόλις τους ρώτησε ποιοι είναι και γιατί το κάνουν αυτό, εκείνοι τράπηκαν σε φυγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναγιώτης Τόγκας ειδοποίησε την αστυνομία και η zougla.gr κατέγραψε το συμβάν το οποίο προκαλεί αν μη τι άλλο υποψίες για ορέξεις κάποιων να βάλουν «χέρι» στην παραλία.

O Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης μίλησε στην κάμερα της zougla.gr, γνωστοποιώντας πως στο σημείο έσπευσε και η Δημοτική Αστυνομία Γλυφάδας η οποία και ζήτησε να ενημερωθεί για το συμβάν από τους υπευθύνους της εταιρείας Ολυμπιακά Ακίνητα.

Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τους αστυνομικούς του Δήμου Γλυφάδας, τους αιτιολόγησε την πράξη των εργατών ως «προστασία των σκαφών στη Μαρίνα από τις κλοπές». Γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι αυτοί έδρασαν με την πλήρη γνώση ή ακόμα και κατόπιν εντολής της εταιρείας Ολυμπιακά Ακίνητα. Το ότι τράπηκαν σε φυγή όταν έγιναν αντιληπτοί από τον κατοίκους της περιοχής καταδεικνύει πως δεν είχαν καμία άδεια για να υψώσουν συρματοπλέγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη:

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του κ. Τόγκα:

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ από το σημείο:

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο:

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης
Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης