Θύμα τραμπουκισμού φέρεται να έπεσε μία επιβάτιδα λεωφορείου του ΟΑΣΘ, η οποία… τόλμησε να παραπονεθεί, όταν ανακοινώθηκε ότι το δρομολόγιο δεν θα συνεχιζόταν λόγω κινητοποίησης των εργαζομένων.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο αδελφός της, όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός της γραμμής 57 ανακοίνωσε στους επιβάτες ότι δεν θα συνεχιστεί το δρομολόγιο, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων που άρχιζε στις 21.00. Η ώρα ήταν ακόμα 20.20 και για αυτόν τον λόγο η γυναίκα παραπονέθηκε. Ήταν τότε που ο οδηγός επιτέθηκε λεκτικά στην επιβάτιδα, βρίζοντας χυδαία, ενώ άνοιξε τις πόρτες να κατέβει μόνο όταν άκουσε ότι καλεί την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καταγγελία, όπως παρατίθεται από το Seleo.gr, έχει ως εξής:

«Χθες το βράδυ στις 21:20 και ενώ περίμενε η αδελφή μου το λεωφορείο 57 από τις 20:20 εμφανίστηκε στη στάση του Βαρδάρη, όπου επιβιβάστηκαν και τους ανακοίνωσε ότι λόγω της απεργίας δεν θα συνεχίσει το δρομολόγιο. Σε παράπονα της αδελφής μου ο οδηγός την εξύβρισε χυδαία και την αδελφή μου και τη μητέρα μου που δεν ήταν παρούσα στο συμβάν. Στη Βενιζέλου, στο βενζινάδικο φάρος, ακινητοποίησε το όχημα και την προπηλάκισε τρομοκρατώντας την και απειλώντας ότι θα τη χτυπήσει χωρίς να ανοίγει τις πόρτες για να κατέβει. Η αδελφή μου κάλεσε την αστυνομία και στο άκουσμα άνοιξε τις πόρτες και αποβιβάστηκε τρομαγμένη μαζί με άλλους δύο επιβάτες. Ο οδηγός έφυγε. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο, όπου κατέγραψε το περιστατικό και θα ακολουθήσει καταγγελία στον ΟΑΣΘ και μήνυση από την πλευρά της αδελφής μου. Σας έκανα την καταγγελία γιατί πριν λίγες μέρες διάβασα σε εσάς παρόμοιο περιστατικό. Το νούμερο του λεωφορείου είναι το 689».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης