«Ναι εγώ την σκότωσα» ομολόγησε στους αστυνομικούς ο 39χρονος που από το μεσημέρι της Παρασκευής ανακρίνονταν ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχίατρου, Θώμης Κούμπουρα.

Η διαδικασία της ανάκρισης δεν ήταν εύκολη υπόθεση καθώς ο δράστης μιλούσε ασυνάρτητα. Ωστόσο, σύμφωνα με το lamiastar.gr, η επιμονή των αστυνομικών τον έφεραν σε αδιέξοδο και τον οδήγησαν στην ομολογία, χωρίς όμως να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 03.00 τα ξημερώματα εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, ενώπιων ανακριτή και εισαγγελέα.

Η αστυνομία αναζητούσε από την πρώτη στιγμή τον 39χρονο φίλο της 45χρονης, καθώς γνώριζε ότι το μοιραίο βράδυ ήταν στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας.

Τελικά ο 39χρονος εντοπίστηκε σε ορεινή περιοχή και συγκεκριμένα μέσα σε μια καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook είχε κάνει αναφορές στη συγκεκριμένη υπόθεση, υποστηρίζοντας, αρχικά, ότι ήταν αθώος και ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο ίδιος είχε αναρτήσει και βίντεο στο Facebook, το πρωί της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου, αναφέροντας: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Μου την έχουν στήσει, όπως τη στήνουνε σε όλους… Είναι παντού, είναι στα γραφεία μας. Παντού έχουνε κάνει ζημιά, προσπάθησαν να μου κλείσουν το στόμα».

Η 45χρονη Θώμη Κούμπουρα βρέθηκε πεσμένη στο κρεβάτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος και ήταν χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στο στήθος, ενώ έφερε και τραύματα στα χέρια.

Η αστυνομία ερεύνησε εξονυχιστικά τον χώρο και δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης.

Οι δικοί της άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι μη μπορώντας να πιστέψουν το κακό που έγινε. «Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ήθελε να της κάνει κακό. Όλοι το γνώριζαν πόσο κόσμο βοηθούσε» δήλωσε ο αδελφός της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης