Ο πρώην υπουργός μεταφορών Μιχάλης Λιάπης φαίνεται πως δεν έχει πτοηθεί από τον σάλο που δημιουργήθηκε σχετικά με το ανασφάλιστο και με πλαστές πινακίδες τζιπ που οδηγούσε και την εκδίκαση της υπόθεσής του στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο (αναβλήθηκε για τις 30 Δεκεμβρίου), και πραγματοποίησε κανονικά το προγραμματισμένο τους ταξίδι στη Μαλαισία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», διαμένει στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Sheraton» στην Κουάλα Λαμπούρ. Εκεί απολαμβάνει πολυτελείς υπηρεσίες, όπως μασάζ, κέντρο ευεξίας και μια τεράστια πισίνα. Επίσης, είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε ποικιλία από σουίτες για τη διαμονή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φθηνότερη ξεκινά από 200 ευρώ τη βραδιά, η οποία περιλαμβάνει χώρο 84 τ.μ. με δύο μπάνια, τηλεόραση 40 ιντσών, καθώς και walk-in γκαρνταρόμπα.

Φυσικά, υπάρχει και η ambassador, η οποία στοιχίζει 1.500 ευρώ για μια βραδιά. Διαθέτει σχεδόν τα πάντα: τζακούζι, σάουνα, δύο μπάνια, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και απίστευτη θέα. Τέλος, η imperial κοστίζει 2.300 και παρέχει όλα τα παραπάνω μαζί με θέα 360 μοιρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν υπολογίσουμε, λοιπόν, ότι ο πρώην υπουργός διάλεξε τη φθηνότερη, θα έδινε για 5 διανυκτερεύσεις 1.000 ευρώ. Μαζί με τις 4.400 ευρώ για τα αεροπορικά εισιτήρια στην business class της πτήσης Qatar Airways για δύο άτομα, το ποσό που προκύπτει είναι όσα θα έδινε για τον φόρο πολυτελείας, τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα του πολυτελούς του τζιπ.

Διαβάστε επίσης: “Ανεπιθύμητος ο Λιάπης στη Μαλαισία”
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Επιμέλεια: Ελευθερία Καρακατσίνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης