Σε προσαγωγή ενός ατόμου προχώρησε η αστυνομία στην Πάτρα, καθώς νωρίτερα σημειώθηκε ένταση όταν περισσότεροι από 30 συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να πλησιάσουν στην πλατεία από τις γραμμές του τρένου στην οδό Αθηνών, όμως εκεί κοντά βρίσκονταν ήδη δυνάμεις τις ΕΛ.ΑΣ. στις οποίες και πέταξαν κάποιες κροτίδες.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, δεν υπήρχε απάντηση από την πλευρά της Αστυνομίας. Αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία στο σημείο, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και από ΜΑΤ αλλά και από άνδρες της ΟΠΚΕ.
Νωρίτερα, σημειώθηκε μικρής έκτασης ένταση στην πλατεία που βρίσκεται έξω από το γήπεδο της Αγυιάς στην Πάτρα, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών πλησίασε και προσπάθησε να καταλάβει το χώρο, όπου σε επρόκειτο να πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες της Κύπρου από την Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ τα άτομα έχουν σκορπιστεί στους γύρω δρόμους.
Η επιμνημόσυνη δέηση από τη Χρυσή Αυγή είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 20.30 το βράδυ στην πλατεία Αχαιών Πεσόντων Κύπρου (γήπεδο Αγυιάς) για τους πεσόντες της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
Πηγή: patrastimes

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης