Προφυλακίσθηκαν οι τρεις νεαροί μετανάστες στη Μυτιλήνη από τη Βόρεια Αφρική, ηλικίας 21, 23 και 24 ετών, οι οποίοι το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου είχαν αποπειραθεί να κλέψουν ζώα από τη στάνη 55χρονου στην περιοχή του καταυλισμού της Μόριας. Όπως είναι γνωστό ο 55χρονος πυροβόλησε εναντίον τους με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει και αυτός κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία για τις οποίες και παραπέμφθηκε να δικαστεί στις 2 Απριλίου του 2019.

Ας σημειωθεί ότι ο κτηνοτρόφος προσκόμισε στην Αστυνομία, και αποτέλεσαν στοιχείο της δικογραφίας, υλικό από κάμερες που είχε τοποθετήσει έξω από το σπίτι του -όπου και η στάνη των ζώων του- η οποία και κατέγραψαν το περιστατικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξάλλου, χθες, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μόριας προσκόμισε φάκελο με 80 καταγεγραμμένα από την Αστυνομία περιστατικά παραβατικής συμπεριφοράς (διαρρήξεων, κλοπών σε σπίτια και κτήματα και ζωοκλοπών) στην περιοχή της Μόριας κατά τους τελευταίους έξι μήνες. Σύμφωνα με το δικηγόρο των κατοίκων της Μόριας την ερχόμενη Δευτέρα θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για το σύνολο των περιστατικών αυτών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης