Σωτήρης Σκουλούδης

Σε μία νέα δράση-κινητοποίηση (χθες πραγματοποιήθηκε συμβολική κατάληψη στα γραφεία της Ε.Ε) προχώρησε η Λαϊκή Ενότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Παναγιώτης Λαφαζάνης, Δημήτρης Στρατούλης και μέλη της ΛΑΕ έφτασαν στην είσοδο του Hilton, όπου διεξάγονται οι συζητήσεις μεταξύ Τσακαλώτου και δανειστών για την διαπραγμάτευση ώστε να διαμαρτυρηθούν για το Μνημόνιο.

Λόγω της αιφνιδιαστικής κινητοποίησης, οι αρμόδιοι υπουργοί και οι εκπρόσωποι του «κουαρτέτου» αναγκάστηκαν να μπουν στο ξενοδοχείο από το γκαράζ. Μεταξύ των συνθημάτων που ακούστηκαν από τους συγκεντρωμένους κυριάρχησαν τα: «μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή να δούμε στο ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί», «Κατρούγκαλος και Τσίπρας έκαναν συμφωνία να σώσουνε τις τράπεζες, να κλείσουν τα ταμεία» και «τα ισοδύναμα τους είναι μια απάτη, όχι άλλα βάρη στων εργατών την πλάτη». Στο κεντρικό πανό αναγραφόταν «Quartet Go Home – Κάτω η μνημονιακή κυβέρνηση».

Ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, έκανε την εξής δήλωση: «Το μήνυμα της σημερινής κατάληψης της εισόδου στο Χίλτον είναι απλό: Να φύγει αμέσως από την Ελλάδα η τροϊκανή χούντα, να συντριβεί και να πέσει η κυβέρνηση των μνημονιακών υπαλλήλων και μαζί της όλο το μνημονιακό πολιτικό μπλοκ. Η Ελλάδα χρειάζεται μια μεγάλη ριζοσπαστική ανατροπή και μια νέα δημοκρατική αντιμνημονιακή πορεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης