Οργή έχει προκαλέσει ο ζήλος που επέδειξαν αστυνομικοί σε βάρος ενός ηλικιωμένου μεροκαματιάρη, καθώς δεν είχε άδεια για να πουλάει κάστανα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Την ώρα που η πλατεία είχε «πλημμυρίσει» από κόσμο, επτά αστυνομικοί μετέβησαν στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους, όπου βρισκόταν ο ηλικιωμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το parallaximag.gr, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπάθησαν να τον συλλάβουν ενώ ο ίδιος φώναζε πως δεν ήταν παράνομος.

Τα όσα ακολούθησαν προκάλεσαν αίσθηση καθως ο μικροπωλητής λιποθύμησε και οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να ειδοποιήσουν ασθενοφόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο καστανάς είπε ότι χρωστά 140.000 ευρώ στο ΤΕΒΕ και την εφορία. «Δουλεύω για να βγάλω κανένα φράγκο και να μπορέσω να πάρω την άδειά μου» είπε στην κάμερα του Alpha.

Ανακοίνωση του συνδικάτου των υπαίθριων εμπόρων

Την ώρα που το παρεμπόριο οργιάζει στα Κινέζικα μεγάλα τραστ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δίνει εντολή σε 13 αστυνομικούς να σπεύσουν και να συλλάβουν νόμιμο εφοριακά Μικροπωλητή που δεν έχει άδεια κατάληψης χώρου μιας που τα χρέη σε ΤΕΒΕ και εφορία δεν του επιτρέπουν να πάρει φορολογική ενημερότητα για να παραλάβει από τον δήμο Θεσσαλονίκης την άδεια του.

Μετά την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έρχεται και η συγκυβέρνηση του μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να εφαρμόσουν την οδηγία των διεθνών τοκογλύφων που δεν είναι άλλη από το αφανίστε τους
μικρούς.

Την ίδια ώρα όμως κλείνουν τα μάτια στην καρδιά του παρεμπορίου. Συμπέρασμα; Είναι πολλά εκεί τα λεφτά…. ας κλείσουμε τα μάτια!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης