Ένας ιδιαίτερος χώρος δεξιώσεων αποτυπώθηκε από τον φωτογραφικό φακό του παγκοσμίου φήμης Βέλγου φωτογράφου Nick Hannes, ο οποίος και βρισκόταν στη Δυτική Ελλάδα προκειμένου να αποθανατίσει την εκπληκτική μεσογειακή ομορφιά με το θέμα του «Projet Méditerranée».

Όπως αναφέρει και ο ίδιος στο μπλογκ του, και ενώ βρισκόταν στην Πάτρα προκειμένου να τραβήξει φωτογραφίες από την περιοχή, «έπεσε» πάνω σε μία ασυνήθιστη γαμήλια δεξίωση σε ένα… βενζινάδικο. Ο γαμπρός και ιδιοκτήτης του πρατηρίου, Χρήστος Καραλής, αποφάσισε να «φιλοξενήσει» σε αυτό τον χώρο το πάρτι για το γάμο του με τη σύζυγό του, πλέον, Άννα, έτσι ώστε να μπορέσει να εξοικονομήσει κάποια χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα μέλη της οικογένειας, είπε στον Hannes: «Έτσι απαντάμε στην κρίση. Σε παρακαλώ δείξε αυτές τις φωτογραφίες στην (γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα) Μέρκελ. Ο Έλληνας συνεχίζει να γελάει και να το γιορτάζει, ακόμα κι όταν του παίρνουν τα χρήματα (αναφερόμενος στην οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει άσχημα την Ελλάδα)».

Το γαμήλιο ελληνικό πάρτι συνεχίστηκε μέχρι και αργά και οι προσκεκλημένοι συνέχιζαν να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς έως και τα ξημερώματα. Όχι μόνο λόγω της τοποθεσίας, αλλά κυρίως εξαιτίας της… φιλοξενίας και της αγάπης όλης της οικογένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης