Σκηνές απόλυτης αγριότητας εκτυλίχθηκαν κάπου στην Εθνική Οδό με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο.

Σκαρφαλωμένος στην νταλίκαΥποκαθιστώντας τις ελεγκτικές αρχές, εκτός κάθε νομιμότητας, το προβεβλημένο πλέον μέλος της Χ.Α. σταματά για «έλεγχο» έναν οδηγό νταλίκας από τα Σκόπια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεπερνώντας κάθε όριο, εξυβρίζει και γελοιοποιεί τον οδηγό. Όπως θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω video, ο βουλευτής ξεκολλάει ένα διακριτικό σήμα με τα αρχικά «ΜΚ» και στη συνέχεια το τοποθετεί βίαια στο μέτωπο του κατατρομαγμένου οδηγού, ενώ τη ίδια στιγμή του ψεκάζει το πρόσωπο με σπρέι.

Ο νταής συνοδός του κ. Παναγιώταρου εκτελούσε –ως φαίνεται- χρέη εικονολήπτη και αβάνταρε με ύβρεις την δράση του βουλευτή.

Σε ένα κρεσέντο απειλών και βίας κινείται γύρω από το φορτηγό και τον προειδοποιεί να μην «ξαναπατήσει στην Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άραγε ποιος μπορεί ελεύθερα και ασύδοτα να υποκαθιστά τον νόμο;

Ποιος δίδει το δικαίωμα στον κ. Παναγιώταρο να «ελέγχει» διερχόμενους οδηγούς στην Εθνική Οδό;

Ποιος μπορεί να ασκεί εξωτερική πολιτική στον… δρόμο;

Αυτά είναι μόνο λίγα από τα ερωτήματα που προκύπτουν αυτόματα βλέποντας τις παρακάτω εικόνες…

* Το video αναρτήθηκε σήμερα στο Youtube δίχως ωστόσο να δίνεται η πληροφορία για το πότε και που σημειώθηκε το συμβάν.


(Ανάρτηση στο Youtube, 28 Μαΐου 2013, με ελάχιστες προβολές) 

Τι απαντά ο ίδιος

Εμείς ως οφείλαμε επικοινωνήσαμε πολύ ώρα νωρίτερα με τον Ηλία Παναγιώταρο ο οποίος χαμογέλασε περήφανος στο άκουσμα της ερώτησης του δημοσιογράφου για το κατόρθωμά του.

Μάλιστα ανέφερε πως το video αυτό είχε τραβηχτεί τουλάχιστον τρία χρόνια πριν στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας και από τότε «κατάφεραν» να μην μπαίνουν τα αυτοκόλλητα «ΜΚ» στα φορτηγά που προέρχονται από την ΠΓΔΜ.

Eπίσης, στην ερώτησή μας εάν σήμερα καταδικάζει την πράξη του αυτή, γελώντας απάντησε πως όχι μόνο «δεν την καταδικάζει, αλλά θα την ξανάκανε με χαρά εκ νέου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης