Συνελήφθη στις 17-7-2015 το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Νιγηρίας, γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό για τη συμμετοχή του σε παλαιότερες δημοφιλείς διαφημίσεις, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας ηρωίνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από την Ουγκάντα, μέσω Κωνσταντινούπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 37χρονος αλλοδαπός μετέφερε δια της μεθόδου της καταπόσεως, ποσότητα ηρωίνης σε πενήντα οκτώ αυτοσχέδιες ωοειδείς συσκευασίες, συνολικού βάρους 1.285 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών (ειδικότερα ηρωίνης), από χώρες της Αφρικής προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης