Στην κυκλοφορία έδωσαν για ακόμη μια φορά οι οδηγοί της Ξάνθης την Επαρχιακή Οδό Ξάνθης-Πετεινού, παρακάμπτοντας και καταστρέφοντας τις πινακίδες απαγόρευσης κυκλοφορίας. 

Άγνωστοι κατέστρεψαν τις πινακίδες STOP, καθώς και τα απαγορευτικά κιγκλιδώματα, τα οποία μάλιστα τα διέλυσαν και στη συνέχεια τα πέταξαν στα γύρω χωράφια, δίνοντας και πάλι στην κυκλοφορία την Ε.Ο. Ξάνθης-Πετεινού, στο ύψος της γέφυρας του Περιφερειακού. Όπως είναι γνωστό, ο δρόμος έχει τεθεί εκτός κυκλοφορίας στο ύψος της γέφυρας λόγω έργων. Αυτά ωστόσο έχουν παγώσει, προκαλώντας την αγανάκτηση των διερχόμενων οδηγών, καθώς η διέλευση των οχημάτων πραγματοποιείται μέσω αγροτικής παράκαμψης που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα οι οδηγοί άνοιξαν μόνοι τους τον δρόμο, ενώ την περασμένη Παρασκευή ο δρόμος έκλεισε ξανά, για μερικές όμως μόνο ώρες, μια και οι πινακίδες και οι προειδοποιητικοί κώνοι που είχαν τοποθετηθεί έκαναν… φτερά.

Οδηγοί και Αρχές επιδίδονται σε ένα παιχνίδι τύπου κλέφτες κι αστυνόμοι, με τους πρώτους να μην παρουσιάζονται πρόθυμοι να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι ο δρόμος πρέπει να μένει κλειστός, και τους δεύτερους να προσπαθούν, μάταια, κάθε τόσο να σταματήσουν την κυκλοφορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον η διέλευση των οχημάτων πραγματοποιείται σχεδόν απρόσκοπτα, με το σύνολο των οδηγών, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, να κάνουν χρήση του δρόμου διερχόμενοι κάτω από τη γέφυρα του Περιφερειακού. Άγνωστο παραμένει το πότε θα ολοκληρωθούν τελικά τα έργα και πότε θα δοθεί επισήμως σε κυκλοφορία τόσο ο εν λόγω δρόμος όσο και ο Περιφερειακός.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
Πηγή: thrakitoday.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης