Κρατούσε την τριών ημερών κόρη της στην αγκαλιά της… Ένιωθε η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Όταν αγκάλιαζε το μωρό της, ένιωθε πως αγκαλιάζει τον κόσμο όλο… Δεν σταματούσε να χαμογελάει και να λέει πόσο ευτυχισμένη είναι, μέχρι που όλα κάποια στιγμή, για λίγο καιρό, «γκρεμίστηκαν». Η Γωγώ Μαστροκώστα έμαθε πως «χτυπήθηκε» από καρκίνο του μαστού, ενώ βρισκόταν ακόμα στο μαιευτήριο. Η πρώην γυμνάστρια εξομολογήθηκε την περιπέτειά της στα βραβεία «Γυναίκες της χρονιάς» και σόκαρε το κοινό. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε σε κείμενο που έγραψε η ίδια για το περιοδικό «Life & Style», πληροφορήθηκε το δυσάρεστο γεγονός, ενώ θήλαζε τη μικρή Βικτώρια.

«Έχει έρθει ο γιατρός μου στο δωμάτιο την ώρα που προσπαθώ να θηλάσω. Ενώ κρατώ το μωρό μου στην αγκαλιά, προσπαθεί να με βοηθήσει και να μου δείξει πως μπορεί να γίνει πιο εύκολη η διαδικασία του θηλασμού, πιέζοντας το στήθος μου σωστά. Ξαφνικά, γίνεται πιο επίμονος, εστιάζοντας σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Κολλάει… «Τι είναι αυτό;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εφιάλτης μόλις είχε ξεκινήσει… Πόνεσε, έκλαψε, απελπίστηκε, ένιωσε πως όλα τέλειωσαν. Κι όμως σήκωσε το κεφάλι και αποφάσισε να βγει νικήτρια μέσα από αυτή τη μάχη με τον καρκίνο. «Αποφάσισα ότι δεν αξίζει στο μωρό μου να μεγαλώσει χωρίς τη μητέρα του», υποστηρίζει η ίδια.

Λίγο καιρό μετά, τα μαλλιά της άρχισαν να πέφτουν, έπειτα οι βλεφαρίδες και τα φρύδια της. Ευχόταν κάποια στιγμή να ξυπνήσει και όλα να έχουν τελειώσει… Στήριγμά της όλο αυτό το διάστημα ήταν ο σύζυγος της Τραϊανός Δέλλας. Ταξίδεψαν μαζί στην Αμερική, συνάντησαν τους καλύτερους γιατρούς… η Γωγώ έπρεπε να ζήσει!

«Άρχισα να πιστεύω ότι θα ζήσω. Αυτό είχα ανάγκη: Να το πιστέψω!», αναφέρει η ίδια. Έπαιρνε δύναμη από την κόρη της, όταν εκείνη τη χάιδευε, τη φιλούσε, της χαμογελούσε… η Γωγώ ένιωθε πιο δυνατή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες βράδυ αποφάσισε να αποκαλύψει τα πάντα για την περιπέτειά της, για να «ξυπνήσει» όλες τις γυναίκες.

«Πάντα ήμουν άνθρωπος που πατούσε στη γη. Δεν μπορούσα να καταλάβω όλη αυτή τη δημοσιότητα, μου φαινόταν λίγο αστεία, πολύ δημοσιότητα χωρίς λόγο. Ουσιαστικά ήταν εντελώς δυσανάλογη με τα επαγγελματικά μου. Μέσα από αυτή την περιπέτεια, έχω καταλάβει τελικά, γιατί … είναι ακριβώς γι΄ αυτή τη στιγμή που θα παρουσιάσω τη δική μου ιστορία στον κόσμο, με την ελπίδα ότι κάποιες γυναίκες που δεν είναι καθόλου υποψιασμένες, όπως ήμουν και εγώ, θα «ψαχτούν». Με την ελπίδα ότι δεν θα μείνουν σε μία γνώμη. Η καλή διάγνωση είναι η διπλή διάγνωση… από δύο γιατρούς», δήλωσε η πρώην γυμνάστρια, ενώ πρόσθεσε…

«Θα πρέπει να μάθω να ζω με αυτό»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης