Μέσα σε «βαριά» ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην πόλη Νιου Μπράνσγουικ του Καναδά η κηδεία των δύο παιδιών, που έχασαν τη ζωή τους όταν ένας πύθωνας τα έσφιξε μέχρι θανάτου την ώρα που κοιμόντουσαν.

Εκατοντάδες άνθρωποι προσευχήθηκαν για τα δύο μικρά «αγγελούδια», μην μπορώντας να πιστέψουν τι είχε συμβεί. Το σπίτι των δύο παιδιών, ηλικίας 4 και 6 ετών, βρίσκεται πάνω από κατάστημα με είδη Άγριας Πανίδας και όπως μετέδωσε το αμερικανικό NBC, το ερπετό κατάφερε να… αποδράσει από τη γυάλινη προθήκη του μέσω ενός συστήματος εξαερισμού. Τα δύο αδέρφια εντοπίστηκαν νεκρά το πρωί της Δευτέρας και η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως είχαν πεθάνει από ασφυξία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πύθωνας ζύγιζε περίπου 100 κιλά. Όπως έγινε γνωστό, η οικογένειά τους αποφάσισε να ταφούν στο ίδιο φέρετρο. Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους χώρους του καταστήματος. Κατασχέθηκαν 23 ερπετά για τα οποία δεν υπήρχε ειδική άδεια, ενώ τέσσερις μεγάλοι αλιγάτορες θανατώθηκαν. Το συγκεκριμένο περιστατικό άνοιξε εκ νέου το «επίμαχο» θέμα της απόκτησης αγρίων ζώων ως… κατοικιδίων.

Διαβάστε επίσης:
Ο θάνατος των αγοριών από τον πύθωνα ανοίγει το θέμα των «κατοικιδίων» αγρίων ζώων, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013, 02:04

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης