Με μια τεράστια ποσότητα κοκαΐνης συνελήφθη μια έφηβη από τη Βρετανία μαζί με μια ακόμη Ιρλανδή φίλη της, στο αεροδρόμιο της Λίμα του Περού, τη στιγμή ακριβώς που προσπαθούσαν να επιβιβαστούν σε πτήση προς Ισπανία.

Πρόκειται για την μόλις 19 ετών Melissa Reid η οποία μετέφερε ούτε λίγο-ούτε πολύ, 12 κιλά του «βαρύτιμου» ναρκωτικού, καθώς και την Ιρλανδή φίλη της Michaella McCollum Connolly, 20 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αξιωματικοί που τις συνέλαβαν, έκπληκτοι, τόσο από την ποσότητα του φορτίου όσο και για τις ηλικίες των δυο ατόμων που συνέλαβαν, εκτίμησε την «αγοραία» αξία της κοκαΐνης που κατέσχεσε στο ιλιγγιώδες ποσόν των 1,7 εκατομμυρίων ευρώ !

Οι δυο συλληφθείσες οι οποίες κρατούνται σε φυλακή της χώρας είχαν σκοπό να μεταφέρουν τη συγκεκριμένη ποσότητα στην Μαδρίτη με τελικό ωστόσο προορισμό την Μαγιόρκα.

Σημειώνεται πως η 20χρονη Michaella McCollum Connolly, είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη από την οικογένειά της, καθώς είχε να δώσει σημεία ζωής για περίπου 12 ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως το Περού, βρίσκεται μέσα στις τρεις πρώτες χώρες παγκοσμίως στην παραγωγή κοκαΐνης, μαζί με την Κολομβία και τη Βολιβία.

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης