Σάλο προκάλεσε τις προηγούμενες ημέρες η δημοσιοποίηση της υπόθεσης του αταίριαστου έρωτα ανάμεσα σε έναν ηλικιωμένο ιερέα και την Περουβιανή βαφτιστήρα του, στο Μανχάταν των ΗΠΑ.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο πατέρας Γεώργιος Πασσιάς, πατέρας τεσσάρων παιδιών, διατηρούσε παράνομη σχέση με μια 45χρονη, μητέρα τριών παιδιών, παντρεμένη με ομογενή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιερέας ιερουργούσε εδώ και τουλάχιστον εννέα χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στην περιοχή Washington Heights στο Μανχάταν και αποκαλούσε την Εθελ Μπουζάλα «πνευματική εγγονή» του.

Την είχε μάλιστα καταστήσει και στενή συνεργάτιδά του στην προσπάθειά του να συγκεντρώσει χρήματα για την ανακαίνιση του ναού, ενώ στη συνέχεια η Περουβιανή ερωμένη του έγινε και διευθύντρια του κατηχητικού της εκκλησίας.

Σύμφωνα δε με τα όσα έγιναν γνωστά από την εφημερίδα «New York Post» ο πατέρας Γεώργιος ήταν εκείνος που βάφτισε ορθόδοξη την 45χρονη προκειμένου να μπορέσει εκείνη να παντρευτεί τον μετέπειτα σύζυγό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πάθος τους δεν είχε όρια. Μάλιστα οι σεξουαλικές διαθέσεις τους ήταν τόσο έντονες που δεν «χόρταιναν» απλώς τη μεταξύ τους ερωτική συνεύρεση, αλλά ήθελαν να βιντεοσκοπούν κάθε φορά όσες φαντασιώσεις έκαναν πραγματικότητα. Μάλιστα η Περουβιανή λέγεται ότι δεν έφερνε σε τίποτα αντίρρηση στον ιερέα και ήταν πάντα πρόθυμη να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του.

Η εφημερίδα «New York Post» δημοσίευσε ένα απόσπασμα από τα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται η άπιστη γυναίκα να λιώνει με το κορμί της ένα κομμάτι κέικ, προς τέρψιν του εραστή της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης