Τρομοκρατική ενέργεια εκτιμά πως αποτελεί η συντριβή του Airbus A320 της EgyptAir στη Μεσόγειο η Χίλαρι Κλίντον.

«Φαίνεται σαν να επρόκειτο για μια τρομοκρατική ενέργεια», είπε η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών, παρότι τα αίτια της συντριβής του επιβατικού αεροσκάφους που εκτελούσε πτήση από το Παρίσι στο Κάιρο με 66 επιβαίνοντες δεν έχουν ακόμη εξιχνιαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά «τον ακριβή τρόπο» που έγινε το δυστύχημα «προφανώς αυτός θα πρέπει να προσδιοριστεί από την έρευνα» για την καταστροφή, πρόσθεσε η πρώην πρώτη κυρία και πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

«Αλλά για άλλη μια φορά, αυτό επαναφέρει στο επίκεντρο της προσοχής τις απειλές με τις οποίες είμαστε αντιμέτωποι από μέρους των τρομοκρατικών οργανώσεων», δήλωσε η υποψήφια κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Στην ίδια συνέντευξη, η Κλίντον δήλωσε βεβαία ότι θα είναι η υποψήφια των Δημοκρατικών στις εκλογές, ενώ έκρινε πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ακατάλληλος για να ηγηθεί των ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κλίντον είπε χαρακτηριστικά ότι ο Ντόναλντ Τραμπ αποτελεί μια «απειλή για τη χώρα μας, τη δημοκρατία μας και την οικονομία μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης