Στα «Odeon Όπερα» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Άντζελα Γκερέκου, προκειμένου να παρακολουθήσει την πρώτη ταινία μυθοπλασίας της Άντζελας Ισμαήλου «Interlude City of a Dead Woman» (Η πόλη της Σιωπής).

Για άλλη μια φορά η πρώην βουλευτής έκλεψε τις εντυπώσεις με το στιλ και την ομορφιά της. Ντυμένη στα μαύρα και με το μαύρισμά της καλά να κρατεί η Άντζελα πόζαρε στον φακό του govastileto.gr μαζί με τη σεναριογράφο, ηθοποιό και παραγωγό, Άντζελα Ισμαήλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λόγια για την ταινία:

Οι ιστορίες τριών ανθρώπων διασταυρώνονται στο ιερό νησί της Πάτμου. Η Δάφνη (Ισμαήλου), απομονωμένη από την κοινωνία οδηγείται σ’ έναν δρόμο προσωπικής κάθαρσης. Ο Θεόντορικ (Μπένσον) και ο Εστέμπαν (Γουάιλντπρετ), θα βρεθούν στο νησί αναζητώντας απαντήσεις στα θέματα που τους απασχολούν. Ο πρώτος, ιερέας, αναζητά σπάνια χειρόγραφα στο μοναστήρι, ο δεύτερος οδηγείται εκεί για να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα που τον καταδιώκουν. Η τυχαία συνάντηση των δύο ανδρών με τη Δάφνη θα τους ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα, οδηγώντας τους σε μεγαλύτερες αλήθειες από εκείνες που προσδοκούσαν να βρουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης