Είναι γεγονός! Στο μαιευτήριο Λητώ ήρθε σήμερα στον κόσμο η… δεσποινίς Ρουβά.

Κάτια και Σάκης δεν κρύβουν, στους φίλους και συγγενείς που έτρεξαν να τους συγχαρούν, ότι ζουν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γυναικολόγος της Κάτιας Ζυγούλη, κ. Ελπιδοφόρος Δουράτσος, ήταν ο άνθρωπος που έφερε στη ζωή ένα από τα πιο όμορφα και διάσημα μωρά της χώρας μας.

Σκορπιός βγήκε τελικά το παιδί…

Στο σπίτι του ζευγαριού όλα είναι έτοιμα για την άφιξη του μωρού. Την όλη επιμέλεια της οργάνωσης του «παιδικού» δωματίου είχε –όπως είναι φυσικό- η μητέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρώματα ροζ και λιλά μαθαίνουμε ότι κυριαρχούν στο δωμάτιο της δεσποινίδας Ρουβά, σε συνδυασμό με ειδικό φωτισμό για παιδιά και πάρα πολλά παιχνίδια.

Και ενώ ο Σάκης ετοιμάζεται να αναλάβει έναν από τους πιο δύσκολους ρόλους της ζωής του, αυτόν του πατέρα, την ίδια στιγμή οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του επιβάλλουν ένα βαρύτατο πρόγραμμα που δεν θα του επιτρέπει να περνάει όσες ώρες θα επιθυμούσε ο ίδιος με τη «μικρή» του.

Παρουσιαστής ενός από τα μεγαλύτερα σόου της ελληνικής τηλεόρασης, το πρόσωπο της χώρας μας στην Γιουροβίζιον (όλοι μας περιμένουμε την πρωτιά από τον Σάκη), τώρα ΚΑΙ πατέρας.

Και δεν φτάνουν όλα αυτά, μάθαμε ότι αρχές Νοεμβρίου θα αρχίσει και ζωντανές εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο «Χάντρες», στο Θησείο, μαζί με τις αδελφές Μαγγίρα.

Καλή δύναμη Σάκη γιατί θα την χρειαστείς!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης