Σταρ Ελλάς 2008 αναδείχθηκε η 22χρονη κομμώτρια- αισθητικός Διονυσία Κουκίου. Μις Ελλάς στέφθηκε η Αγγελική Καλαϊτζή, ενώ Μις Γιανγκ η Ευγενία Καραχάλιου. Μεγάλη χαμένη, ήταν το κατά πολλούς φαβορί, Ρια Αντωνίου, η οποία μας θύμισε… κάτι από Τζούλια Αλεξανδράτου στο διαγωνισμό του 2006.

Μεγάλη έκπληξη στα καλλιστεία φέτος, ήταν η κριτική επιτροπή, και συγκεκριμένα ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος έκανε και ερωτήσεις στις φιναλίστ. Ο κ. Ψωμιαδης πρόσθεσε και μια δικιά του ερώτηση όμως σε μια από τις κοπέλες ”πως θα αντιδρούσε αν βρισκόταν σ’ έναν διεθνή διαγωνισμό, και τα Σκόπια παρουσιάζανε την μις Μακεδονία”. Η κοπέλα τα έχασε μέχρι που δέχτηκε τη βοήθεια της Τατιάνας Στεφανίδου, που της ψιθύρισε να απαντήσει ότι θα έφευγε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στο fever εμφανίστηκαν και η Πέγκυ Ζήνα, η οποία ήρθε ειδικά για τη βραδιά από την Θεσσαλονίκη, όπου τραγουδάει με τον Σάκη Ρουβά, καθώς και οι Going Through. Αντιδράσεις υπήρχαν όμως με τα αποτελέσματα των καλλιστείων καθώς τις εντυπώσεις είχε κερδίσει το νούμερο 8, η Ρία Αντωνίου, η οποία θυμίζει εμφάνισιακα λίγο Τζούλια Αλεξανδράτου. Όπως στη Τζούλια όμως, έτσι και στη Ρία στερήσανε τον τίτλο της Σταρ και δώσανε αυτόν της αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς.

Έκπληξη προκάλεσε και η δήλωση του κ.Ψωμιάδη, ότι εκείνου του άρεσε το νούμερο 8 (δηλαδή η Ρία Αντωνίου), ενώ στην Διονυσία Κουκίου έδωσε μόνο 7 βαθμούς. Επίσης, όταν μιλήσαμε σήμερα στο τηλέφωνο με έναν από τους κριτές για να του πάρουμε επίσημα μια δήλωση, εκείνος μας είπε ότι δεν κατάλαβε τι έγινε, γιατί και εκείνος το νούμερο 8 ψήφισε και ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν μάλλον απόφαση του καναλιού και μετά μας ικέτεψε να μην γράψουμε το όνομα του!

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης