Η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη αυτή τη φορά μέσα από τη στήλη της στην εφημερίδα «Το Βήμα» ασκεί σκληρή κριτική στον Λάκη Λαζόπουλο, τον οποίο δε διστάζει να χαρακτηρίσει «κυβερνητικό φερέφωνο» ενώ αποθεώνει τους παρουσιαστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

Διαβάστε το κείμενο που έγραψε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πήρε τον πίνακα και την πίτα με τα μερίδια των φόρων. Ανέλυσε – με τη βοήθεια του ακουστικού και του control – τα μερίδια, τα ποσοστά στα πρωτογενή πλεονάσματα, μίλησε για δάνεια και φόρους, για δημοσιογράφους και εκδοτικούς οργανισμούς. Κούνησε το δάχτυλο, μάλωσε όσους συμπορεύονται με την αντιπολίτευση και ούτε λίγο ούτε πολύ, αδυνατώντας να υποστηρίξει τα όσα γίνονται από την κυβέρνηση, τα βάφτισε ως το μη χείρον βέλτιστον. Πρόβαλε και μερικά ανέκδοτα, μερικά πλάνα από λαϊκή αγορά, αποθέωσε το κοινό του και αποχαιρέτησε. Οχι, δεν πρόκειται για πολιτικό αναλυτή ούτε για οικονομολόγο, ούτε καν για καθηγητή πανεπιστημίου. Πρόκειται για έναν παρουσιαστή πρώην σατιρικής εκπομπής ο οποίος εσχάτως λειτουργεί ως κυβερνητικό φερέφωνο.

Τον Λάκη Λαζόπουλο δυστυχώς τον νίκησε η αλαζονεία. Σταθερή η τάση του να «χαϊδεύει» το ισχυρό σε κάθε του έκφανση, αυτοπαγιδεύτηκε στα ίδια του τα λάθη. Τόσο που πλέον αδυνατεί να παραγάγει αστείο, αδυνατεί να σχολιάσει ψύχραιμα. Ασθμαίνοντας, περιμένοντας πάντα την επιβεβαίωση από τα υποκινούμενα εκ των κλακαδόρων χειροκροτήματα, ο Λαζόπουλος δείχνει πολύ μικρός πια …

Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης