Η Χριστίνα Παππά το τελευταίο διάστημα είναι με μια βαλίτσα στο χέρι, μια και πηγαινοέρχεται μεταξύ Ελλάδας, καθώς πρωταγωνιστεί στην σειρά «Κάρμα», και Ιταλίας (παίρνει μέρος σε ταινία που γυρίζεται εκεί).

Απείχε για πολύ καιρό από τα τηλεοπτικά δρώμενα και είχε λείψει πολύ στους θαυμαστές, όμως τώρα έκανε ένα δυναμικό comeback.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Χριστίνα σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Espresso», αναφέρθηκε στον κόντρα ρόλο που ενσαρκώνει στην σειρά και χαρακτηριστικά είπε: «Γίνομαι το τρίτο, το μοιραίο πρόσωπο στον γάμο της φίλης μου. Φέρνω την ανατροπή στο σίριαλ».

Ωστόσο η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε και στον τρόπο που προέκυψε αυτή η συνεργασία: «Είχα συζητήσει και με την εταιρεία παραγωγής να συμμετάσχω στη σειρά, όπως και με τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο έχω πολύ καλές σχέσεις. Τελικά, δεν ήμουν στο μόνιμο cast, όμως συζητήσαμε τη φιλική συμμετοχή. Μίλησα και με τη Βάνα Δημητρίου, που ως γνωστόν γράφει το σενάριο, και μου είπε ότι θα ήταν κάτι πολύ καλό. Την εμπιστεύτηκα και αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένη».

«Παίζω κόντρα ρόλο σε μένα γιατί στην ουσία υποδύομαι μια bitch, μια σκύλα. Είναι ωραίο, όμως, να κάνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι. Συνεργάζομαι με παραγωγούς που τους ξέρω πολλά χρόνια και έχουμε δουλέψει μαζί στο παρελθόν, αλλά γνώρισα και καινούργια παιδιά στο γύρισμα που είναι ταλαντούχα και ευγενέστατα», συμπλήρωσε η κυρία Παππά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί στην Ιταλία, η Χριστίνα δηλώνει: «Θα παίζω με πολύ γνωστούς ηθοποιούς, αλλά προς το παρόν δεσμεύομαι από το συμβόλαιό μου να μην πω περισσότερα».

Παρά το φορτωμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα, η Χριστίνα θα ξεκλέψει λίγο χρόνο για ξεκούραση και διακοπές, μια και ολόκληρο τον επόμενο μήνα θα βρίσκεται στην Μύκονο στο εξοχικό της, ενώ τον Αύγουστο θα επισκεφθεί το Πήλιο. Έπειτα θα επιστρέψει στο πλατό, με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης