Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η πρεμιέρα της ταινίας «Τιτανικός», που επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες προκειμένου να την απολαύσουν σε 3D οι φανατικοί θαυμαστές του διάσημου υπερωκεάνιου.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση της «εμβληματικής» ταινίας πραγματοποιήθηκε στο «Royal Albert Hall» και το παρόν έδωσαν σχεδόν όλοι οι συντελεστές της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ήταν φυσικό η πανέμορφη… Rose (Kate Winslet) έκλεψε την παράσταση, συγκεντρώνοντας πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί της βρισκόταν συνεχώς ο σύντροφός της, Ned RockNRoll.

Εκεί ήταν και ο James Cameron…

καθώς και ο… «κακός» της υπόθεσης, Billy Zein.

Μοναδικός απών ο… Jack (Leonardo DiCaprio).

«Αποτελεί μέρος του DNA μου»

Φανερά ευδιάθετη η Kate Winslet εξήγησε πως είναι πολύ ωραίο που η ταινία θα προβληθεί εκ νέου στους κινηματογράφους, υπογραμμίζοντας παράλληλα το πόσο μεγάλο ρόλο διαδραμάτισε στη μετέπειτα πορεία της καριέρας της.

«Ο κόσμος με ρωτάει συνεχώς για τον Τιτανικό. Αποτελεί μέρος του DNA μου», τόνισε.

Δείτε το video…

Από την πλευρά του ο σκηνοθέτης της ταινίας, James Cameron, εξήγησε πως αισθάνεται λίγο περίεργα που από τα βάθη του Ειρηνικού Ωκεανού, όπου κατέβηκε πριν από λίγες ημέρες, βρίσκεται να περπατάει πάνω στο κόκκινο χαλί.

«Νομίζω πως ο Τιτανικός είναι πλέον “κλασσικός” και σίγουρα η 3D έκδοση θα επιτρέψει στους θαυμαστές του να… επισκεφτούν εκ νέου το box-office», πρόσθεσε χαμογελώντας.

«Το ζήτημα με τη νέα έκδοση του Τιτανικού δεν είναι το 3D. Είναι απλώς η αφορμή για να επιστρέψει πίσω στη μεγάλη οθόνη όπου είχε πολύ περισσότερο συναισθηματικό αντίκτυπο», κατέληξε.

Δείτε το video…

Τεράστια εισπρακτική επιτυχία

Ο Τιτανικός είχε κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1997, σαρώνοντας τα βραβεία Oscar (11 αγαλματίδια). Μέχρι την ταινία Avatar (2009) βρισκόταν στην κορυφή της σχετικής λίστας με τις ταινίες οι οποίες έχουν σημειώσει τις μεγαλύτερες εισπράξεις: 1,843 δισ. δολάρια (έναντι 2,77 δισ. δολάρια του Avatar).

Πλέον, οι φανατικοί θαυμαστές της Rose και του Jack μπορούν να ξαναζήσουν την περιπέτειά πάνω στο υπερωκεάνιο που έμελε να βυθιστεί ύστερα από την πρόσκρουσή του σε παγόβουνο στη διάρκεια του πρώτου του ταξιδιού.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης