Ο ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg και η σύζυγός του Priscilla καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, έναν υγιέστατο κοριτσάκι και ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα με μια οικογενειακή φωτογραφία στο προφίλ τους στο Facebook.

Η μικρή πήρε το όνομα August και οι γονείς της, την έγραψαν μια τρυφερή επιστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Priscilla και εγώ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς αποδεχτήκαμε την κόρη μας August! Της γράψαμε ένα γράμμα για τον κόσμο στον οποίο ελπίζουμε να μεγαλώσει και, ελπίζουμε να μην μεγαλώσει πολύ γρήγορα», έγραψε ο Mark Zuckerberg.

Και συνέχισε:

«Αγαπητή August,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλώς ήρθες στον κόσμο! Η μητέρα σου και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι και περιμένουμε να δούμε τι άνθρωπος θα γίνεις. Όταν γεννήθηκε η αδελφή σου, γράψαμε ένα γράμμα για τον κόσμο στον οποίο θα θέλαμε εκείνη και τώρα και εσύ να μεγαλώσετε. Ένα κόσμο με καλύτερη εκπαίδευση, λιγότερες ασθένειες, δυνατότερες κοινωνίες και ισότητα… Γράψαμε πως με όλη την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας, η γενιά σας θα ζήσει πολύ καλύτερη ζωή από τη δική μας, και έχουμε την ευθύνη να προσπαθήσουμε να το πραγματοποιήσουμε. Παρόλο που πολλές φορές, οι τίτλοι των ειδήσεών εστιάζουν στα άσχημα, εμείς πιστεύουμε στη θετική πλευρά. Είμαστε αισιόδοξοι για τη γενιά σας και το μέλλον σας.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης