Εντυπωσιακή ήταν και η τελευταία παράσταση του χορευτικού show «Dancing With The Stars 3», καθώς οι δύο διαγωνιζόμενοι που είχαν απομείνει, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ηλίας Βρεττός, έκαναν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσουν το βραβείο του νικητή.

Μαζί με τους παρτενέρ τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας ότι η παραμονή τους μέσα στο show βελτίωσε θεαματικά τις χορευτικές τους ικανότητες και την εκφραστικότητά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγωνία άγγιξε «κόκκινο» όταν έφθασε η στιγμή για την παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια, να ανακοινώσει το τελικό αποτέλεσμα. Εν μέσω έντονης προσμονής και επιδοκιμασιών, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν αυτή που κατάφερε να φθάσει με επιτυχία μέχρι το τέλος της διαδρομής!

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος

Καθώς ο κεντρικός χώρος του studio είχε γεμίσει νωρίτερα με κομφετί από τα πανηγύρια για την κατάκτηση του… βαρύτιμου τροπαίου -υπό τους ήχους του «κλασσικού» τραγουδιού των Queen «We are the Champions»- κανένα από τα δύο ζευγάρια δεν μπόρεσε να χορέψει εκ νέου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η στιγμή της απονομής...

Ωστόσο, η παραγωγή είχε προβλέψει αυτή την εξέλιξη, προβάλλοντας στο τέλος ένα video με τις ωραιότερες στιγμές από παλαιότερες εμφανίσεις των ζευγαριών που πέρασαν από το DWTS 3.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης