Mέχρι τον μακρινό Άγιο Δομίνικο ταξίδεψε το περιοδικό «Τηλέραμα» και ο Βασίλης Ανδρίτσος που τρύπωσε στις παραλίες όπου βρίσκονται οι παίκτες και μας παρουσιάζει τις συνθήκες επιβίωσης των παικτών στο Survivor.

Μπορεί το νερό να το έχουν οι παίκτες σε αφθονία, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το φαγητό. Οι… επιζήσαντες έχουν καθημερινά στη διάθεσή τους δύο πατάτες και αυτό είναι όλο! Πρέπει είτε να βρουν επιπλέον τροφή είτε να την κερδίσουν σε κάποια δοκιμασία είτε να… λιμοκτονήσουν! Πρόσφατα οι παίκτες δοκίμασαν καρύδες, κάποιες από τις οποίες όμως έπεσαν σε ορισμένους… βαριές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διαγωνιζόμενοι είχαν ενημερωθεί από πριν για τα ψάρια της περιοχής και ποια πρέπει να αποφεύγουν όταν ψαρεύουν. Αν όμως κάποια στιγμή ένας παίκτης πάει να φάει κάτι που θα του κάνει κακό, οι έμπειροι οπερατέρ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Επιπλέον, κάθε φορά που η παραγωγή διαπιστώνει πως υπάρχει θέμα πεσμένου ηθικού ή ασιτίας, το φαγητό που δίνεται ως έπαθλο αποδεικνύεται πιο πλούσιο (ρύζι ή μέλι) τόσο για τους νικητές της δοκιμασίας όσο και για τους ηττημένους…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης