Δ.Κ

Οφθαλμός αντί οφθαλμού, είναι η νέα τακτική που σκέφτονται να ακολουθήσουν «γαλάζιοι» βουλευτές, ώστε να απαντούν κατ ’αυτόν τον τρόπο στα χτυπήματα που θα δέχονται από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Μία δόση άγριας σύγκρουσης είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ολομέλειας της Βουλής και κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την άρση της ασυλίας της βουλευτίνας Λιάνας Κανέλλη μετά από αίτημα του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη ότι του «επιτέθηκε» στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βουλευτίνα ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία της με το σκεπτικό ότι στο μαύρο απαντάμε πάντα μ ’ένα μεγάλο «ΟΧΙ».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ακούγοντας και την Ρένα Δούρου να μιλάει για το αυγό του φιδιού ζήτησε να παρέμβει, αλλά ο πρόεδρος Ευάγγελος Μεϊμαράκης του επεσήμανε ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε καθώς κλείνουν πάντα τις ομιλίες οι «κατηγορούμενοι».

Στο σημείο αυτό επικράτησε ένας μικρός χαμός και με τον Ηλία Κασιδιάρη να ωρύεται χωρίς να πετύχει και πολλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Άντε, αμολάτε τώρα» φώναξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος στους Χρυσαυγίτες βουλευτές, με αποτέλεσμα ένας να κινηθεί απειλητικά προς το μέρος του.
«Ποιος το είπε αυτό ,ρε;» ζήτησε να μάθει ο Χρυσαυγίτης βουλευτής και εκείνος του απάντησε: «Εγώ το είπα ρε και έλα να σε γ …ω!».

«Φουσκωμένες Νούλες είστε! Και στη Νομική, εσάς της Χρυσής Αυγής, σας βάραγα από το 1979»! συνέχισε να λέει ο εύσωμος βουλευτής και μπροστά στον κίνδυνο «μακελειού» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς πήρε τους βουλευτές του και έφυγε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης