Λάμπρος Παναγιώτου

Η Βουλευτίνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή κατευθυνόταν με το Βουλευτικό αυτοκίνητο στο Κοινοβούλιο για μία Ερώτηση που είχε κάνει στον Υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη για την εταιρεία Άνεμος και τις γενναίες επιχορηγήσεις που έχει πάρει (23 εκατομμύρια Ευρώ) για μία και μόνο θέση εργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον δρόμο ο οδηγός ψάχνοντας στο ραδιόφωνο έπεσε πάνω σε μια εκπομπή του δημόσιου μέσου (105,3 –εκπομπή στις 10:30) που μιλούσε για κείνη.

«Με λασπολογούσε. Με συκοφαντούσαν από τη δημόσια συχνότητα. Το έκανε επίτηδες.Τη μια έλεγε πως είμαι κομμουνίστρια, την άλλη πως είμαι λάτρης του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κρίμα που δεν τον ξέρουν στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να χαρούν. Αμέσως μετά μιλούσε για το Σαμαρά κάνοντας υποτίθεται σοβαρό ρεπορτάζ. Δηλαδή μείωνε εμένα και προσπαθούσε αν ανεβάσει το Σαμαρά. Αμέσως πήρα τηλέφωνο στο ραδιόφωνο να παρέμβω και να τους ζητήσω εξηγήσεις γιατί αναφέρθηκε στο όνομά μου κατ ’αυτόν τον τρόπο. Η τηλεφωνήτρια στο παράνομο δημόσιο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ μου είπε πως δεν μπορεί να με συνδέσει και μου έδωσε δύο αριθμούς τηλεφώνων. Ούτε το όνομα του δημοσιογράφου μου είπε αλλά και τα τηλέφωνα που μου έδωσε κανένας δεν απαντούσε» είπε η Βουλευτίνα στον κοινοβουλευτικό συντάκτη της Ζούγκλας.

Όταν δε άκουσε τον δημοσιογράφο της ΝΕΤ να λέει στη συνέχεια πως «η λαϊκή εντολή είναι να δει τη Βουλευτίνα να σιωπά» και να βάζει και αποσπάσματα από την εκπομπή του Κώστα Μπογδάνου όπου ήταν καλεσμένη, βγήκε από τα ρούχα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα διαστρέβλωνε όλα…» συμπλήρωσε γεμάτη θυμό.

Ήρθε, λοιπόν, στη Βουλή και κατήγγειλε το γεγονός κάνοντας λόγο για μόρφωμα της δημόσιας τηλεόρασης και για λάσπη που πετάνε στο πρόσωπό της.

Εκεί παρενέβη ο Γιάννης Τραγάκης συστήνοντάς την να πάει στο περιστύλιο να τα πει και όχι στην αίθουσα και τότε η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Ο προεδρεύων Γιάννης Τραγάκης της έκλεισε για λίγο το μικρόφωνο αλλά το άνοιξε αμέσως για να της δώσει το δικαίωμα να αναπτύξει την ερώτησή της. Στα έξι λεπτά (σ.σ τρία είναι για την ερώτηση) ο Γιάννης Τραγάκης παρενέβη εκ νέου λέγοντας να τελειώσει, αλλά η Βουλευτίνα τον αγνόησε μέχρι να ολοκληρώσει. Ο Γιάννης Τραγάκης τσαντίστηκε απίστευτα και μίλησε άγρια προς εκείνη με αποτέλεσμα η Ραχήλ Μακρή να αποχωρήσει από την αίθουσα πριν πάρει την απάντηση του Μηταράκη.

Ο Υφυπουργός δήλωσε πως αυτό δεν έχει ξαναγίνει ,Βουλευτής να εγκαταλείπει πριν ακούσει την απάντηση ,διαμηνύοντας ότι δεν πρόκειται να έρθει άλλη φορά για να απαντήσει στην Ραχήλ Μακρή.
«Ας με άφηνε ο κύριος Τραγάκης να ολοκληρώσω την ερώτησή μου, τι με διέκοπτε συνεχώς; Εγώ την ερώτηση θα την καταθέσω ξανά και ξανά, κι αν δεν έρθει ο Μηταράκης θα την πάω στον Εισαγγελέα» κατέληξε η ξανθιά, πλην ευερέθιστη, γοητευτική Βουλευτίνα στον ρεπόρτερ της Ζούγκλας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης