Δ.Κ

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ μιλώντας με δημοσιογράφους σκιαγράφησε τα όσα συμβαίνουν όλο αυτό το διάστημα στην «πράσινη παράταξη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για μένα όποιος παίρνει μια απόφαση πρέπει να την τηρεί. Έφυγες κύριε Σημίτη; Με γεια σου με χαρά σου. Έφυγες κύριε Παπανδρέου; Καλό δρόμο Γιώργο…Και αφήνεις το πεδίο ελεύθερο για μια νέα προοπτική» ήταν το πρώτο καρφάκι για τον πρώην Πρωθυπουργό.

Ο «Παπανδρεϊκός» υφυπουργός (εννοούμε της γενιάς του παλιού ΠΑΣΟΚ) είχε κι άλλα για τον Γιώργο Παπανδρέου χωρίς να δίνει βέβαια άφεση αμαρτιών στο Βενιζέλο.

«Θα μπορούσα και να είχα συμφωνήσει με την πρόταση του Γιώργου. Αλλά που την πας, στις τηλεοράσεις ή στις εφημερίδες; Στα όργανα έπρεπε να ζητήσει την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και να μας θέσει όλους προ των ευθυνών μας. Και μετά δεν θα του έλεγε κανένας τίποτα. Έτσι όμως που λειτούργησε μόνο αντιπάθειες δημιούργησε εις βάρος του και τίποτα περισσότερο. Αλλά και ο Βενιζέλος δεν τρελάθηκε να προχωρήσει στη Σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου. Κι έτσι θα είμαστε εν υπνώσει μέχρι τις εκλογές. Μπορεί να μπούμε, μπορεί και να μην μπούμε στη Βουλή» είπε ακόμη ο πρώην υφυπουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης