Μέλη της φιλοζωικής ομάδας Angels Team Athens έλαβαν εις γνώση ότι δύο σκυλιά είχαν παρατηθεί σε κλειστό χώρο στο Ολυμπιακό Χωριό. Εθελοντές της ομάδας κατέφθασαν στο σημείο και μετά από αρκετές έρευνες, και ακολουθώντας μια δυσάρεστη μυρωδιά, ανακάλυψαν μέσα από την καγκελόπορτα εργοστασίου ένα λυκόσκυλο νεκρό σε αποσύνθεση και ένα άλλο σκυλί, υπερβολικά αδυνατισμένο, τρομαγμένο διπλα στο νεκρό. Οι εθελοντές, Έφη και Ανάργυρος, το περισυνέλλεξαν και το φρόντισαν και πλέον δίνεται για υιοθεσία.

Δείτε το βίντεο καταγραφής του συμβάντος:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε την περιγράφη από την εθελόντρια Έφη:

«27 Ιουλίου 2017 ανέβηκε μια ανάρτηση για δυο σκυλιά στο Ολυμπιακό χωρίο. Α ανάρτηση ανέφερε ότι το ένα σκυλάκι ήταν νεκρό και το άλλο ζωντανό.

Ανάφερε μια διεύθυνση και μόνο αυτό χωρίς καμία λεπτομέρεια για το που ακριβώς βρίσκονται αυτά τα δυο σκυλιά. Αφού πέρασαν δυο μέρες και δεν είχε πάει κανένας να δει την κατάσταση. Αποφάσισα να αναλάβω εγώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 29 Ιουλίου 2017 πήγα στο Ολυμπιακό χωριό και στην οδο που αναφερόταν η αρχική ανάρτηση ψάχναμε στα τυφλά αρκετές ώρες μπαίνοντας σε χωράφια και εργοστάσια. Στο τέλος αφού χάναμε της ελπίδες μας είπαμε να κάνουμε άλλη μια προσπάθεια σταματήσαμε με το αμάξι ώστε να ψάξουμε πάλι με τα πόδια

Με το που κατεβήκαμε μας ήρθε μια άσχημη μυρωδιά κοιτάζοντας μέσα από την καγκελόπορτα του εργοστασίου αντικρίσαμε ενα θέαμα τραγικό. Ενα λυκόσκυλο νεκρό σε αποσύνθεση και ένα άλλο σκυλί κόκκαλο και τρομαγμένο διπλα στο νεκρό.

Η αντίδραση μου σε αυτό το θέαμα ήταν να βάλω τα κλάματα, το πρώτο πράγμα ήταν να φύγει το ζωντανό σκυλί από εκεί κόψαμε συρματοπλέγματα και μπήκαμε μέσα. Βρήκαμε τρόπο χρησιμοποιώντας ένα σχοινί να βγάλουμε το ζωντανό σκυλάκι από μέσα.

Βάλαμε το σκυλάκι στο αυτοκίνητο και πήγαμε κατευθείαν στην Κ. Ταπούτη στην Χαλκίδα. Μετά από την πρώτη εξέταση διαπιστώθηκε ότι η μικρή είναι υγιής σωματικά αν και εξαντλημένη από την πείνα και τη δίψα και ήταν και γεμάτη τσιμπούρια.

Αφού της έκαναν τα απαραίτητα, φροντίσαμε να μπει σε πανσιόν για την διαμονή της, μέχρι να βρεθεί μια ζεστή οικογένεια να την αγκαλιάσει και να περάσει ο εφιάλτης που έζησε στο παρελθόν. Η μικρούλα είναι προς υιοθεσία.

Ανθρωποειδή τέρατα, έκλεισαν το εργοστάσιο αυτό που και μαζί με τα σκουπίδια τους άφησαν και δυο ψυχές στο έλεος χωρίς νερό χωρίς φαγητό για να πεθάνουν με αργό και φριχτό θάνατο!

Βίωσαν το ανθρώπινο μίσος και την εγκατάλειψη σε όλο της το μεγαλείο! Η μια από τις δύο ψυχούλες, πλήρωσε αυτό το μίσος με την ζωή του! Η άλλη σώθηκε χάρη στην παρέμβαση της Έφης και του Ανάργυρου.

Παρακαλώ ανοίξτε την αγκαλιά σας σε αυτό το ζωάκι. Μετά από τόσο μίσος, παραμένει φιλική και χαδιάρα, αναζητά το χάδι σαν τρελή, και της αξίζει μια καλύτερη ζωή!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ:

Το υπέροχο αυτό πλασματάκι που έσωσαν η Έφη και ο Ανάργυρος, ψάχνει σπιτάκι. Είναι περίπου δυόμιση ετών, απίστευτα φιλική και χαδιάρα, πανέμορφη, και θα δοθεί στειρωμένη, εμβολιασμένη με συμβόλαιο υιοθεσίας και τσιπάκι. Προς το παρών είναι σε πανσιόν που πληρώνει με δικά της χρήματα η Έφη.

Όποιος ενδιαφέρετε για υιοθεσία ή για να βοηθήσει την Έφη να συντηρήσει την διαμονή και την διατροφή της κουκλίτσας, να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο: 6984575171 Έφη.

Γνωρίστε τη φιλοζωική ομάδα Angels Team Athens εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης